Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Afrojack, R3HAB και Au/Ra συνεργάζονται στο «Worlds On Fire» – Hit Channel

Written by on 25 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η πρώτη συνεργασία του Afrojack και του R3HAB μετά από έντεκα χρόνια.

Ο Afrojack και ο R3HAB, δύο από τις σημαντικότερους προσωπικότητες της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ολλανδία, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Worlds On Fire».

Το «Worlds On Fire», το οποίο αποπνέει ενέργεια και πάθος με διαθέτει την ερμηνεία της τραγουδίστριας/τραγουδοποιού Au/Ra, είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι που κυκλοφορούν μαζί ο Afrojack και ο R3HAB μετά από περισσότερο από μία δεκαετία.

Με εκατοντάδες εκατομμύρια streams στο ενεργητικό τους, οι δύο Ολλανδοί μουσικοί παραγωγοί και δύο από τους μεγαλύτερους hitmakers του είδους δημιούργησαν έναν ακόμη dance ύμνο που θα ξεσηκώσει τα πλήθη σε όλο τον κόσμο.

Το «Worlds On Fire» αποτελεί μέρος μιας συλλογής αποκλειστικών φεστιβαλικών κυκλοφοριών από τη Tomorrowland Music υπό το φετινό θέμα του φεστιβάλ «The Reflection of Love» (Η αντανάκλαση της αγάπης), που γιορτάζουν την επιστροφή του Tomorrowland μετά από τρία χρόνια και συγκεντρώνουν μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η κυκλοφορία του «Worlds On Fire» συνοδεύτηκε από ένα αποκλειστικό b2b set του Afrojack και του R3HAB στο εμβληματικό Mainstage του Tomorrowland κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ.

R3HAB - Amy Shark

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορώ αυτή την αποκλειστική φεστιβαλική κυκλοφορία για το Tomorrowland, γιορτάζοντας την επιστροφή του φεστιβάλ μετά από τρία χρόνια! Είναι υπέροχο που συνεργάζομαι ξανά με τον R3HAB, αφού ξεκινήσαμε μαζί στη WALL, δώσαμε πολλές συναυλίες μαζί και τώρα με μία αποκλειστική b2b εμφάνιση στο εμβληματικό Mainstage του Tomorrowland. Είμαι ενθουσιασμένος που κυκλοφορεί η πρώτη συνεργασία μου με τον R3HAB μετά από περισσότερα από 10 χρόνια!», ανέφερε ο Afrojack.

«Ο Afrojack και εγώ δουλεύουμε μαζί από τότε που με κάλεσε στην εταιρεία του πριν από μία δεκαετία, όταν κυκλοφορήσαμε το «Prutataaa». Αργότερα κυκλοφορήσαμε μία σειρά από remixes ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν έχουμε δημιουργήσει ένα τραγούδι μαζί από το 2011», πρόσθεσε ο R3HAB.

Αυτό αλλάζει σήμερα. Ο Afrojack είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είμαι ευγνώμων για την καθοδήγηση και τη φιλία του, από τις πρώτες ημέρες μας στο πρώτο του στούντιο μέχρι τις όμορφες σκηνές που μοιραστήκαμε σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ήταν επίσης ευχαρίστηση που δούλεψα με την Au/Ra και την απίστευτη φωνή της. Είμαστε ευτυχείς που την έχουμε μαζί μας», σχολίασε.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι σε μία εποχή που συνέβαιναν τόσα πολλά καταστροφικά πράγματα στον κόσμο μας, ήταν συγκλονιστικό. Αλλά είχα αυτή τη βαθιά αίσθηση πως ό, τι κι αν συμβαίνει, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπώ και κάνουν αυτό το τρελό μέρος καλύτερο. Θα είμαι πάντα εκεί γι’ αυτούς και αυτοί θα είναι πάντα εκεί για εμένα, όσο τρελά κι αν γίνουν τα πράγματα», δήλωσε η Au/Ra.

[ad_2]

Source link