Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Miley Cyrus συναντά τη Stevie Nicks στο remix του «Midnight Sky»

Written by on 6 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Miley Cyrus και η Stevie Nicks ενώνουν τις φωνές τους.

Η pop star Μiley Cyrus συμπράττει με την ιέρεια της rock & roll Stevie Nicks για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού remix του «Midnight Sky».

Ήταν αναπόφευκτο να μην πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αυτή η σπάνια δισκογραφική συνάντηση.

Η Stevie Nicks είναι μία από τις μέντορες της Miley Cyrus, μαζί με τη νονά της Dolly Parton και την Joan Jett, και η εκτίμηση μεταξύ των δύο γυναικών είναι αμοιβαία, όπως και ο θαυμασμός.

Η 27χρονη Αμερικανίδα είχε προλογίσει μάλιστα την τραγουδίστρια των Fleetwood Mac στην τελετή για το «Πρόσωπο της Χρονιάς» της οργάνωσης MusiCares το 2018, όπου τραγούδησε επίσης την επιτυχία «Landslide» του συγκροτήματος.

Η Miley Cyrus ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής συνεργασίας με το νέο τραγούδι της «Midnight Sky», το οποίο αποτελεί ένα φόρο τιμής στη μεγαλοσύνη της Stevie Nicks και στην επίδραση που έχει ασκήσει στην τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί ότι το «Midnight Sky» χρησιμοποιεί samples από το κλασικό τραγούδι «Edge Of Seventeen» της Stevie Nicks, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, το «Bella Donna» του 1981.

Τόσο η πρωτότυπη εκδοχή του «Midnight Sky» όσο και το remix με τη Stevie Nicks θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ της Miley Cyrus με τίτλο «Plastic Hearts», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 27 Νοεμβρίου.

[ad_2]

Source link