Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Xenia Ghali επιστρέφει με το δυναμικό Dance Single «Hurricane»

Written by on 27 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Σαν… «τυφώνας» επιστρέφει η Xenia Ghali.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη παραγωγός και DJ Xenia Ghali αποκαλύπτει ένα ολοκαίνουργιο  summer hit που έχει τίτλο «Hurricane».

H Χenia Ghali αμέσως μετά την τελευταία της κυκλοφορία, το single «Rebel Soul», παρέμεινε δημιουργική και μέσα στις πρωτόγνωρες και δύσκολες μέρες που όλοι ζήσαμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, ολοκλήρωσε το νέο της single.

Το «Hurricane» είναι ένα δυναμικό dance single σε στίχους των Xenia Ghali, Oisin John Kavanagh και Scott Verrill, ενώ τη μουσική και την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η παραγωγός.

Το τραγούδι ντύνει με φωνητικά του o ερμηνευτής και στιχουργός Tyler Sjöström (Τάιλερ Σιόστρομ) o οποίος κατέχει μία δυνατή βάση στο Spotify, δεδομένου ότι τα τραγούδια του ξεπερνούν αθροιστικά τα 40 εκατομμύρια streams.

Η Xenia Ghali η μόνη Ελληνίδα παραγωγός και DJ με δύο απανωτά Νο. 1 στα Dance Club Songs του αμερικανικού Billboard συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Pitbull και ο Wyclef Jean, ενώ τα remixes της για κορυφαίους καλλιτέχνες φέρουν αναμφίβολα τη χαρακτηριστική υπογραφή της.

Το «Hurricane» κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Minos EMI / Universal.

[ad_2]

Source link