Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο single της Kony… «Είναι Γεγονός»

Written by on 31 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Το «Είναι Γεγονός» είναι το τρίτο προσωπικό single της Kony.

«Είναι Γεγονός». Η Kony μας παρασύρει με το νέο της single, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με music video.

Το «Είναι Γεγονός» είναι ένα δυναμικό και ακαταμάχητο τραγούδι, με pop ύφος και ethnic πινελιές.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους έχει δώσει η Εύη Δρούτσα, ένα δίδυμο δημιουργών που έχει υπογράψει δεκάδες επιτυχίες.

Η Kony, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που ξεχώρισε από το «House Of Fame», μεταφέρει το single στις οθόνες μας μέσα από ένα super hot μουσικό βίντεο, γεμάτο με τα μοναδικά της vibes και το sex appeal της.

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του «Είναι Γεγονός» έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε τοποθεσίες της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και και art director τον Taso Xiarcho.

«Δεν είναι έρωτας αυτός και ο κακός μου εαυτός, μου βάζει λόγια διαρκώς και σε ζηλεύω / Δεν είναι έρωτας αυτός και ο κακός μου εαυτός, κάποτε γίνεται σωστός και σε λατρεύω / Δεν είναι έρωτας αυτός και ο τρελός μου εαυτός, μου επιβάλλει ό, τι λες να μην πιστεύω / Δεν είναι έρωτας αυτός και ο δικός μου εαυτός, με αδικεί και σε αδικώ και σε παιδεύω», τραγουδά η Kony.

Το «Είναι Γεγονός» είναι το τρίτο προσωπικό single της Kony.

Προηγήθηκε το πρώτο της βήμα στη δισκογραφία με τo «DNA», ένα catchy anthem με σύγχρονο ήχο και στίχο που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο και το «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)», ένα αλλιώτικο γιορτινό τραγούδι που ακολούθησε τον Δεκέμβριο.

Το νέο single της Kony με τίτλο «Είναι Γεγονός» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

[ad_2]

Source link