Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο STAN Αντιπαριώτης παρουσιάζει τη solo εκδοχή του «Για Δυο»

Written by on 25 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο STAN Αντιπαριώτης τραγουδά μόνος του… «Για Δυο».

Το «Για Δυο» συστήνεται ξανά σε μία νέα εκδοχή με πρωταγωνιστή μόνο τον STAN Αντιπαριώτη.

Μετά την κυκλοφορία της πιο hot club banger μουσικής πρότασης σε συνεργασία με τον iLLEOo, o STAN Αντιπαριώτης παρουσιάζει την αρχική demo έκδοση του τραγουδιού που είχε ηχογραφήσει solo.

Με τον ίδιο συνδυασμό από urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία, το «Για Δυο (Demo Version)» ντύνεται με τη μοναδική φωνή του STAN Αντιπαριώτη για να μας κάνει να κολλήσουμε ακόμα περισσότερο στο ρυθμό του.

Η πρωτότυπη δισκογραφική συνεργασία του STAN Αντιπαριώτη και του iLLEOo στο «Για Δυο» κατάφερε να αγαπηθεί αμέσως από το κοινό.

Το «Για Δυο» μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έχει ανέβει στις πρώτες θέσεις των digital charts και στο Top 50 του chart του Spotify για την Ελλάδα και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Για Δυο», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον προηγούμενο Οκτώβριο, έχει ήδη γινεί χρυσό, σύμφωνα με το επίσημο Digital Singles Chart της IFPI για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Οι στίχοι του «Για Δυο (Demo Version)» ανήκουν στον STAN Αντιπαριώτη, ο οποίος έχει υπογράψει και τη μουσική μαζί με την ομάδα της Icon Music.

Το «Για Δυο (Demo Version)» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Icon Music και την Panik Records.

[ad_2]

Source link