Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Camilo και η Evaluna Montaner ανακοινώνουν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με το video του «Índigo»

Written by on 15 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το ζευγάρι αποτυπώνει στο music video του «Índigo» τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής Camilo ενώνει για ακόμα μία φορά μουσικά τις δυνάμεις του με την Βενεζουελανή ηθοποιό, τραγουδίστρια και σύζυγό του Evaluna Montaner στο νέο single «Índigo», το πρώτο τραγούδι από το επόμενο άλμπουμ του.

Το «Índigo» συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video σε ρετρό στυλ, σε σκηνοθεσία της Evaluna Montaner, στο οποίο συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Camilo και η Evaluna Montaner, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2020, χρησιμοποιούν το music video για το «Índigo» για να αποκαλύψουν στο κοινό ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το «Índigo», το οποίο έχει γράψει ο Camilo και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Édgar Barrera, είναι μια retro pop γιορτή της αγάπης, της προσμονής και της έναρξης μιας νέας περιπέτειας για το ζευγάρι.

Όπως και τα μουσικά βίντεο για τις προηγούμενες συνεργασίας του ζευγαριού, το «Por Primera Vez», το «Favorito» και το «Vida de Rico», το «Índigo» είναι μια προσωπική ματιά στη σχέση του Camilo και της Evaluna.

Εν τω μεταξύ, ο Camilo είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Latin Grammy του 2021, τα οποία θα διεξαχθούν στο Λας Βέγκας στις 18 Νοεμβρίου.

Ο 27χρονος τραγουδιστής είναι υποψήφιος για το Άλμπουμ της Χρονιάς («Mis Manos»), το Καλύτερο Pop Ερμηνευτικό Άλμπουμ («Mis Manos»), Τραγούδι της Χρονιάς («Vida de Rico», «Dios Así Lo Quiso»), Ηχογράφησης της Χρονιάς («Vida de Rico», «Amén»), Καλύτερο Pop Τραγούδι («Vida de Rico»), Καλύτερο Τοπικό Μεξικανικό Τραγούδι («Tuyo y Mío» με τους Los Dos Carnales), το Καλύτερη Urban Fusion/Performance («Tattoo Remix» με τον Rauw Alejandro) και το Καλύτερο Τροπικό Τραγούδι («Dios Así Lo Quiso» των Ricardo Montaner και Juan Luis Guerra).

Ο Camilo θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου το sold-out αμερικανικό σκέλος της περιοδείας του «Mis Manos Tour» με τρεις διαδοχικές συναυλίες στο Μαϊάμι και στη συνέχεια θα κάνει στάσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Πουέρτο Ρίκο. Ο Camilo θα κλείσει το 2021 με την πρώτη του συναυλία στο περίφημο «Auditorio Nacional» του Μεξικού.

Το «Índigo» κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin.

[ad_2]

Source link