Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Ό,τι Κι Αν Κάνω»: Ο Αναστάσιος Ράμμος κυκλοφορεί νέο τραγούδι και music video

Written by on 28 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Ακόμα μία πρόταση που θα ξεχωρίσει αμέσως έχει ετοιμάσει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Κάνω», που κυκλοφορεί μαζί με ένα καλοδουλεμένο music video.

Πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, ο Αναστάσιος Ράμμος κάνει ακόμα μία μουσική έκπληξη, με ένα τραγούδι το οποίο συνδυάζει το σύγχρονο ήχο με το τσιφτετέλι

Τη μουσική και τους στίχους του «Ό,τι Κι Αν Κάνω» υπογράφουν οι Arcade, μέλος τον οποίων είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος και έχουν γράψει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι καλλιτέχνες.

Με το «Ό,τι Κι Αν Κάνω», ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών, μεταξύ των οποίων τα «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Τ’ Αστέρια Μου», «Τα Καλά Παιδιά», το ντουέτο «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με την Έλενα Παπαρίζου κ.ά. και μας χαρίζει ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και ακούγεται δυνατά.

Την ίδια στιγμή διατηρείται επί σειρά εβδομάδων στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η επιτυχία «Σε Δυο Μόνο Μάτια», που διαθέτει 9,2 εκατομμύρια views στο YouTube.

Το «Ό,τι Κι Αν Κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video με μυστηριώδη ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο ο εκρηκτικός καλλιτέχνης μας μεταφέρει στο αναπόδραστο ενός έρωτα όπου… «ό,τι κι αν κάνω πέφτει πάντα στο κενό».

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[ad_2]

Source link