Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Όταν ήμουν μικρή…»: Μια παράσταση από την θεατρική ομάδα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Written by on 21 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Θέατρο – Χορός / Νέα

Εννιά γυναίκες, έγκλειστες στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, μοιράζονται παιδικές μνήμες που μπλέκονται με τις ενήλικες εμπειρίες τους και ξεδιπλώνονται μέσα από ποικίλες μελωδίες και ζωντανή μουσική.

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens με εμψυχωτές τον Φάνη Κατέχο και τη συνεργάτιδα της ομάδας, Ιωάννα Μπογδάνου σε στενή συνεργασία με τις συμμετέχουσες, στο ασφαλές περιβάλλον της ομάδας, οδηγήθηκαν μέσα από αυτοσχεδιασμούς και θεατρικά παιχνίδια σε μια παράσταση σχεδόν βιωματική.

Η θεατρική ομάδα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού εκφράστηκε δημιουργικά, χτίζοντας σταδιακά την παράσταση Όταν ήμουν μικρή…, συναντώντας ξανά το παιδί που ήταν κάποτε, εκείνο το παιδί που πάντα υπάρχει μέσα μας, αλλά ως ενήλικες πλέον το κρύβουμε παραπονεμένο κάπου στο βάθος της ψυχής μας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 στις 18:30 στον προαύλιο χώρο των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού (όχι ανοιχτή για το κοινό).

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία: Φάνης Κατέχος
Βοηθός σκηνοθέτης: Ιωάννα Μπογδάνου
Μουσικοί επί σκηνής: Χρήστος Παπαπαναγιώτου, Φίλιππος Πασσαλίδης
Φωτιστής: Νίκος Νίκου
Ενδυματολόγος: Μαριλένα Ράδου

[ad_2]

Source link