Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Όσα Ονειρευτήκαμε» – Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Άλκη Αλκαίο και Θάνο Μικρούτσικο

Written by on 28 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

«Απόψε ένα γαρύφαλλο πεθαίνει στο περβάζι, μα όσα ονειρευτήκαμε δεν έχουν γεννηθεί…»

Ο Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει το πρώτο single από το νέο του CD «Όσα Ονειρευτήκαμε», το ομότιτλο τραγούδι σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου.

Έχοντας στο ενεργητικό του τις συναυλίες – αφιερώματα στα μελοποιημένα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου, ο Δημήτρης Κανέλλος κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal το καινούργιο άλμπουμ «Όσα Ονειρευτήκαμε» με ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου.

Ο Δημήτρης Κανέλλος, εξαιρετικός και σεμνός καλλιτέχνης, ερμηνεύει καταπληκτικά 10 τραγούδια σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου και σε πρωτότυπες μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου, του Θύμιου Παπαδόπουλου και του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Ο δίσκος «Όσα Ονειρευτήκαμε» περιέχει επίσης επιλεγμένες επανεκτελέσεις, πάντα σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Τόλης Βοσκόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Κρινιώ Νικολάου και άλλοι.

Επίσης είναι απόφοιτος Σύγχρονου Τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου, της τάξης της Άννας Διαμαντοπούλου και έχει κάνει μαθήματα θεωρίας και αρμονίας μουσικής.

Το lyric video για το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Όσα Ονειρευτήκαμε» έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Παπαμιχάλης.

«Απόψε η ιστορία μας, σινερομάντζο μοιάζει, τα ασβεστωμένα λόγια μας τα ‘σβησε η βροχή.. Απόψε ένα γαρύφαλλο πεθαίνει στο περβάζι, μα όσα ονειρευτήκαμε δεν έχουν γεννηθεί…»

[ad_2]

Source link