Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Χώρισαν η Rosalía και ο Rauw Alejandro – Τίτλοι τέλους στον αρραβώνα τους

Written by on 25 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro είχαν σχέση για τρία χρόνια.

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Το διάσημο ζευγάρι της latin μουσικής, το οποίο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, χώρισε μετά από τρία και πλέον χρόνια κοινής πορείας, όπως επιβεβαιώνει το People.

Πηγές αναφέρουν ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον αρραβώνα τους.

Διαφήμιση

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro είχαν σχέση από τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον επόμενο μήνα.

Το σχέδιο ήταν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αποφάσισαν να αποκαλύψουν οι ίδιοι την είδηση όταν οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν να κρατιούνται χέρι – χέρι έξω από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Τον Μάρτιο του 2022, η Rosalía δήλωσε ότι είχε κάνει τατουάζ τα γράμματα «RR» στο πόδι της, λέγοντας στο Teen Vogue ότι είχε πει στον Rauw Alejandro ότι θα έκανε τατουάζ τα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους. Το πραγματικό όνομα του Πορτορικανού τραγουδιστή είναι Ruiz.

Τον επόμενο μήνα, ο Rauw Alejandro αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το όνομα «Rosalía» πάνω από τον αφαλό του με χειρόγραφη γραμματοσειρά.

Rosalía - Rauw Alejandro

Τον περασμένο Μάρτιο, η Rosalía και ο Rauw Alejandro ανακοίνωσαν την είδηση του αρραβώνα τους μέσα από το music video για το τραγούδι τους «Beso», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο κοινό τους EP με τίτλο «RR».

Εκείνη την περίοδο, μίλησαν για τη σχέση τους σε συνέντευξή τους στο Billboard, εξηγώντας τι έχει μάθει ο ένας από τον άλλον και πώς το εφαρμόζουν στη δουλειά τους.

«Η Rosi έχει μία πιο σταθερή μουσική βάση από εμένα, με την έννοια ότι εγώ είμαι πιο εξωστρεφής στη μουσική μου, αλλά εκείνη είναι πολύ πιο πειθαρχημένη», δήλωσε ο Rauw Alejandro.

«Αλλά είναι τρελή εργασιομανής. Μαθήματα πιάνου, μαθήματα χορού, μαθήματα τραγουδιού – τι άλλο μπορείς να μάθεις όταν κανείς δεν τραγουδάει όπως εσύ;», συνέχισε.

«Στην αρχή δεν το καταλάβαινα πραγματικά, αλλά μετά από λίγο είπα: “Εντάξει, ας προσπαθήσω να ακολουθήσω το παράδειγμά της και να δω”. Και η διαφορά είναι τεράστια», ανέφερε.

Η Rosalía πρόσθεσε ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν «πολύ πιο χαλαρός» από εκείνη, γεγονός που τη βοήθησε να κρατήσει την «ισορροπία» της.

«Φυσικά η καριέρα μου είναι εξαιρετικά σημαντική στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα στη ζωή μου είσαι ο σύντροφός μου και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα», είπε στον Rauw Alejandro κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

[ad_2]

Source link