Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το «Un Verano Sin Ti» είναι το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ από τον Bad Bunny.

Το «Un Verano Sin Ti» του Bad Bunny είναι πλέον το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Η υπηρεσία streaming επιβεβαίωσε ότι το «Un Verano Sin Ti» έχει γίνει το πιο δημοφιλές άλμπουμ όλων των εποχών στην ιστορία του Spotify σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ρεκόρ για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify ανήκε προηγουμένως στο «÷» (Divide) του Ed Sheeran.

Διαφήμιση

Το «Un Verano Sin Ti» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200, διανύοντας συνολικά 13 εβδομάδες στην κορυφή.

Επίσης, 22 τραγούδια από το άλμπουμ εμφανίστηκαν ταυτόχρονα στο Billboard Hot 100, τα περισσότερα σε μία εβδομάδα για έναν σημαντικό καλλιτέχνη της latin μουσικής και τα περισσότερα ισπανόφωνα τραγούδια από έναν καλλιτέχνη που βρίσκονται την ίδια εβδομάδα στο chart.

Το «Un Verano Sin Ti» συγκέντρωσε επίσης 356,66 εκατομμύρια streams την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας και σύνετριψε το ρεκόρ για το latin άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μία εβδομάδα.

Επιπλέον, το «Un Verano Sin Ti» του Bad Bunny έγινε το πρώτο μη αγγλόφωνο άλμπουμ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ετήσιο Billboard 200.

Το «Un Verano Sin Ti», το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, όπως οι The Marías, Buscabulla και Chencho Corleone, έγραψε επίσης ιστορία στα Βραβεία Grammy, καθώς έγινε το πρώτο ισπανόφωνο άλμπουμ που προτάθηκε για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

Το νέο ορόσημο του «Un Verano Sin Ti» για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify αντικατοπτρίζεται στην ανάδειξη του Bad Bunny στον καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams στην υπηρεσία streaming το 2022 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Bad Bunny μίλησε για την επιτυχία του σε συνέντευξή του Billboard τον Δεκέμβριο.

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι ήθελα να γίνω ο μεγαλύτερος ή το Νο. 1. Ήθελα απλώς να τα καταφέρω. Γιατί; Επειδή αγαπώ αυτό που κάνω. Φτιάχνω ρυθμούς από τότε που ήμουν 13 ετών, γράφω, τραγουδάω τραγούδια στο κεφάλι μου», είπε.

«Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να είμαι ο μεγαλύτερος ή ο καλύτερος ή ο πλουσιότερος. Το έκανα επειδή το αγαπούσα και το μόνο μου όνειρο ήταν να μπορέσω να ζήσω από αυτό», ανέφερε.

[ad_2]

Source link