Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το «Thunder» ξεπέρασε τις δύο δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube

Written by on 15 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το δεύτερο τραγούδι των Imagine Dragons που σημειώνει αυτό το εκπληκτικό ορόσημο.

Το music video των Imagine Dragons για την επιτυχία τους «Thunder» ξεπέρασε τις δύο δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Thunder» είναι το δεύτερο music video των Imagine Dragons που σημειώνει αυτό το εκπληκτικό ορόσημο και φτάνει τις δύο δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, ακολουθώντας το βήματα του «Believer».

Η βροντερή ροκ επιτυχία «Thunder», που συμπεριλήφθηκε το 2017 στο τρίτο άλμπουμ «Evolve» των Imagine Dragons, ξεπέρασε τις δύο δισεκατομμύρια προβολές αυτή την εβδομάδα.

Διαφήμιση

Το «Thunder», το οποίο έφτασε στο Νο. 4 του Billboard Hot 100, συνοδεύεται από ένα ασπρόμαυρο βίντεο που γυρίστηκε στο Ντουμπάι με τη σκηνοθεσία του Joseph Kahn και έχει συγκεντρώσει επίσης πάνω από 12 εκατομμύρια likes.

Στο music video, ο τραγουδιστής Dan Reynolds των Imagine Dragons στέκεται σε μία λεωφόρο περιτριγυρισμένος από εξωγήινους που μοιάζουν με σαύρες και πρόβατα, τραγουδώντας το ρεφρέν του τραγουδιού, ενώ εικόνες από εκατοντάδες πολυτελή σπορ αυτοκίνητα γεμίζουν έναν αυτοκινητόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Thunder» είναι ήδη διαμαντένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου καταγράψει πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων.

Imagine Dragons

Τον Ιούλιο του 2022, έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube το music video των Imagine Dragons για το single «Demons». Τότε έγινε το τέταρτο βίντεο του συγκροτήματος που συγκεντρώνει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο προβολές, μετά τα «Believer», «Thunder» και «Radioactive».

Τον Δεκέμβριο, οι Imagine Dragons εξήγησαν στο Billboard πώς καταφέρνουν να συνεχίζουν να ανεβαίνουν σε νέα ύψη μία δεκαετία μετά το ντεμπούτο τους.

«Είναι τόσο αστείο για εμένα όταν οι άνθρωποι λένε: “Φυσικά και θα μπορούσα να κάνω pop μουσική, αλλά επιλέγω αυτό το άλλο είδος”», δήλωσε ο Dan Reynolds, αφού σημείωσε ότι είναι «πραγματικά πολύπλοκο» να γράφεις φαινομενικά απλά pop τραγούδια.

«Εγώ λέω: “Σπουδαία pop μουσική; Δηλαδή, μεγάλα τραγούδια που θα συνεχίσουν να ζουν; Αυτό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο”», πρόσθεσε.

Οι Imagine Dragons, όμως, το έχουν κάνει να φαίνεται εύκολο και η απόδειξη βρίσκεται στα εντυπωσιακά νούμερα που έχει καταγράψει το συγκρότημα.

Πάνω από 17 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και 14,8 δισεκατομμύρια streams στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Luminate, 19 επιτυχίες στο Hot 100, πέντε άλμπουμ στο Top 10 του Billboard 200, πάνω από 20 τραγούδια στο Top 10 του Hot Rock Songs Chart και τέσσερα διαμαντένια singles: «Radioactive», «Demons», «Believer» και «Thunder».

Οι Imagine Dragons είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και στην Ελλάδα και θα ανταποδώσουν αυτήν την αγάπη στο ελληνικό κοινό με μία μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 6 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Mercury World Tour».

[ad_2]

Source link