Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το τραγούδι του Alex Sid για τον τελευταίο χορό της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Written by on 13 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι του Alex Sid που συνόδευσε τον τελευταίο χορό της Ασημίνας και του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης Ροϊλός, οι τηλεοπτικοί Ασημίνα και Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1, έχουν πια το δικό τους τραγούδι.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού χτύπησε κόκκινο, καθώς ο πολυτάλαντος Alex Sid τραγουδούσε το «Να Με Ψάξεις», τη στιγμή που οι δυο πρωταγωνιστές χόρευαν τον τελευταίο τους χορό πριν χωριστούν οι δρόμοι τους.

«Απ’ όσα λόγια δεν θα τολμήσω / Ένα μονάχα θα μένει να σου πω / Αυτή την ώρα που μένω πίσω / Πως τώρα, πιο πολύ από ποτέ / Σ’ αγαπώ», αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού,μ συμβαδίζοντας με την ιστορία της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Ο Alex Sid και η Ουρανία Πατέλλη φαίνεται πως έχουν καταφέρει να γίνουν ένα πραγματικά επιτυχημένο δημιουργικό δίδυμο.

Τα τραγούδια τους για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ANT1 γίνονται αμέσως θέμα συζήτησης στα social media και αγγίζουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Η έναρξη του νέου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» συνοδεύτηκε με ένα ακόμα τραγούδι του Alex Sid και της Ουρανίας Πατέλλη, με τίτλο «Εκκρεμές», το οποίο ερμήνευσε μοναδικά η Ευτυχία Μητρίτσα, μια ξεχωριστή και ανερχόμενη νέα φωνή.

Το «Να Με Ψάξεις» κυκλοφορεί, όπως όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link