Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Το Τανγκό Της Νεφέλης» αποκτά νέα πνοή

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Reworks» της Χάρις Αλεξίου.

Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει από την πρώτη του εκτέλεση στο σήμερα με νέα πνοή.

Μέσα από το πασίγνωστο «Tango To Evora» της Loreena McKennitt, τους λυρικούς στίχους και την αιθέρια ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου γεννήθηκε «Το Τανγκό Της Νεφέλης».

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στο πολυπλατινένιο άλμπουμ «Γυρίζοντας Τον Κόσμο» της Χάρις Αλεξίου που κυκλοφόρησε το 1996. Από τότε αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε από μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους.

Διαφήμιση

Πρόσφατα, μάλιστα, ακούστηκε στον τελικό του γερμανικού show «Let’s Dance» και το «Το Τανγκό Της Νεφέλης» εμφανίστηκε στα charts του Shazam σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Λουξεμβούργο.

Σήμερα το αγαπημένο τραγούδι της Χάρις Αλεξίου, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams views και 7 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, παρουσιάζεται με νέα ματιά.

«Το Τανγκό Της Νεφέλης» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Reworks» της Χάρις Αλεξίου, μετά το πρώτο δείγμα την ανανεωμένη εκδοχή του τραγουδιού «Ο Άνθρωπος Του Κάβου».

Με το νέο άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός εμπιστεύεται ξανά ανθρώπους της νεότερης μουσικής γενιάς.

Νέοι παραγωγοί και καλλιτέχνες, που έχουν τα ερεθίσματα της νέας εποχής, αγκαλιάζουν μουσικές και στίχους του ρεπερτορίου της που έχουμε αγαπήσει και μας τα παρουσιάζουν ξανά με σύγχρονο ήχο και μορφή.

Τη συνολική επιμέλεια του project έχει αναλάβει ο Μάνος Θεοφίλου, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή έχουν επιμεληθεί ο Ερμής Γεραγίδης (Ermis) και ο Ισίδωρος Κιλούδης (Issy Beats).

Τη σκηνοθεσία του ατμοσφαιρικού visualizer για το «Το Τανγκό Της Νεφέλης (Reworks)» επιμελήθηκαν ο Σπύρος Καψίλης και ο Steven Airth.

«Το Τανγκό Της Νεφέλης (Reworks)» κυκλοφορεί από την Estia Recordings και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link