Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το συγκλονιστικό video του «No Es Que Te Extrañe» εξετάζει τις εμπειρίες της με την ενδοοικογενειακή βία – Hit Channel

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Το πιο προσωπικό τραγούδι της Christina Aguilera συνοδεύεται από ένα εξίσου βιωματικό μουσικό βίντεο.

Η Christina Aguilera ανοίγει το τελευταίο κεφάλαιο του ισπανόφωνου άλμπουμ της «Aguilera».

Το τρίτο και τελευταίο EP, με τίτλο «La Luz», συστήνεται με έναν συγκινητικό εισαγωγικό μονόλογο και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «No Es Que Te Extrañe» (Όχι Ότι Μου Λείπεις), το οποίο κυκλοφόρησε συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε η Christina Aguilera.

Αυτή η γεμάτη συναισθήματα μπαλάντα είναι το καλύτερο κλείσιμο του εντυπωσιακού άλμπουμ, το οποίο δείχνει μία εντελώς διαφορετική πλευρά της Christina Aguilera. Οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο πρόκειται να συγκινηθούν επίσης από το μήνυμα που αυτού του EP.

Η απίστευτη και εξωπραγματική φωνή της Christina Aguilera βρίσκεται στα καλύτερά της σε αυτή τη μοναδική μπαλάντα. Το «No Es Que Te Extrañe» ξεκινάει ως μια τρυφερή μπαλάντα και στη συνέχεια αποκτά πιο γρήγορο ρυθμό.

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι, σε σκηνοθεσία του Mike Ho και της Christina Aguilera και παραγωγή του Colin Randall, αντικατοπτρίζει με όλους τους τρόπους την αποσύνθεση της ανθρώπινης προσωπικότητας και τη δύναμη της ψυχής μας.

Το βίντεο αποκτά έναν έντονο προσωπικό και βιωματικό χαρακτήρα με την εμφάνιση ενός μικρού κοριτσιού που υποδύεται την Christina Aguilera καθώς παρακολουθεί τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της απέναντι στη μητέρα της.

Christina Aguilera

Το «No Es Que Te Extrañe» ξεκινά με την Christina Aguilera να κοιτάζει το παρελθόν της μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου της και συνεχίζεται σε μια σκηνή σε μια βουνοπλαγιά στην έρημο, φαινομενικά απομακρυσμένη από το χάος.

Η ένταση αυξάνεται καθώς στέκεται στη βεράντα, ανάμεσα σε καμένα έπιπλα, μία σκηνή που συμβολίζει τη συναισθηματικό κάθαρση.

Το «Aguilera» έχει μεταμορφώσει την Christina Aguilera προσωπικά και καλλιτεχνικά.

Το πρώτο μέρος ήταν το EP «La Fuerza» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και περιείχε το single «Pa Mis Muchachas» με τη συμμετοχή των Becky G, Nicki Nicole και Nathy Peluso. Το δεύτερο μέρος ακολούθησε στα τέλη του Μαΐου με το EP «La Tormenta».

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Christina Aguilera είναι υποψήφια για 7 βραβεία στα Latin Grammy του 2022, μεταξύ των οποίων και για την Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Pa Mis Muchachas» με τις Becky G, Nicki Nicole και Nathy Peluso.

Είναι επίσης υποψήφια για το Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Aguilera» και στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερο Παραδοσιακό Pop Άλμπουμ, μεταξύ άλλων.

Τα επόμενα τραγούδια του EP «La Luz», με τα οποία θα συμπληρωθεί το άλμπουμ «Aguilera» αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

[ad_2]

Source link