Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο single «Do We Have A Problem?» με τον Lil Baby κυκλοφορεί – Δείτε το συναρπαστικό video

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το μουσικό βίντεο για το «Do We Have A Problem?» είναι μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους.

Η Nicki Minaj κάνει πράξη την πολυαναμενόμενη επιστροφή της με την κυκλοφορία του νέου single «Do We Have A Problem?» με τη συμμετοχή του Lil Baby.

Στο επιθετικό τραγούδι, σε παραγωγή των Tate Kobang και Papiyerr, η Nicki Minaj και ο Lil Baby εμφανίζεται στα καλύτερά τους.

Η Nicki Minaj εξήρε τον Lil Baby κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο Instagram: «Με εκπλήσσει ευχάριστα όλη την ώρα. Αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν απλά άλλη μια στιγμή που μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά όταν κάποιος ξέρει ότι είναι εδώ για πολύ καιρό», είπε.

Το «Do We Have A Problem?» συνοδεύεται από μία συναρπαστική ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του μακροχρόνιου συνεργάτη της Benny Boom (John Legend, Future, 50 Cent). Με τη διάρκειά του να ξεπερνά τα εννέα λεπτά, το τελικό αποτέλεσμα έχει την εμφάνιση και την αίσθηση μίας blockbuster ταινίας.

Η Nicki Minaj δοκιμάζει τις δυνάμεις της ως πράκτορας και αντιήρωας, παίζοντας απέναντι στον Joseph Sikora, ο οποίος υποδύεται τον γκάνγκστερ Frank Cosgrove Jr. στην επιτυχημένη σειρά «Ozark» του Netflix.

Το βίντεο ξεκινά με τη Nicki Minaj να μπαίνει σε ένα δωμάτιο ανάκρισης για να συναντήσει το αφεντικό της μαφίας «The Black Death», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός της σειράς «American Sniper», Cory Hardrict.

Όταν παίρνει τις πληροφορίες που χρειάζεται, πηγαίνει στην Κούβα, έχοντας στο πλευρό της τον Lil Baby και ξεκινάει μία ανελέητη καταδίωξη του στόχου της.

Το «Do We Have a Problem?» είναι το πρώτο single από το πέμπτο άλμπουμ της Nicki MInaj, το οποίο «είναι σχεδόν έτοιμο και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος», σύμφωνα με την ίδια.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Nicki Minaj ήταν το «Queen» που κυκλοφόρησε το 2018.

Το διάστημα που ακολούθησε, η αστέρας της hip-hop συμμετείχε σε πλήθος τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών, με πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις το «Tusa» της Karol G, το «Trollz» με τον 6ix9ine και το remix του «Say So» της Doja Cat, ενώ το τελευταίο προσωπικό της single ήταν το «Megatron» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019.

Πέρυσι, η Nicki Minaj δημοσίευσε για πρώτη φορά στις ψηφιακές πλατφόρμες το mixtape της «Beam Me Up Scotty» του 2009 με τρία νέα bonus tracks, τα «Fractions», «Seeing Green» (feat. Drake & Lil Wayne) και «Crocodile Teeth (Remix)».



[ad_2]

Source link