Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο τραγούδι «Anyone» και η σπαρακτική κραυγή βοήθειας

Written by on 27 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Την πιο ευάλωτη πλευρά της αποκαλύπτει η Demi Lovato με το «Anyone».

Η Demi Lovato επιστρέφει δριμύτερη στη δισκογραφία και στη σκηνή.

Το βράδυ της Κυριακής (26/01) η 27χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2020 για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι,  που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της.

Το «Anyone» είναι το πρώτο single της pop star μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το τελευταίο τραγούδι που ακούσαμε από την Demi Lovato κυκλοφόρησε τον Ιόνιο του 2018. Ήταν το προσωπικό τραγούδι «Sober» που συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγηση της τραγουδίστριας ότι κύλησε ξανά στις ουσίες, παρότι είχε συμπληρώσει έξι χρόνια απεξάρτησης.

Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δυσάρεστους οιωνούς του τραγουδιού, που έμελλε να επαληθευθούν αρκετά σύντομα.

Ένα μήνα αργότερα, στις 24 Ιουλίου 2018, η ζωή της Demi Lovato διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο από τη λήψη υπερβολικής δόσης ουσιών, σχεδόν θανατηφόρας.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία… ή μάλλον στο παρελθόν, αφού η Demi Lovato έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη για τον αγώνα που έχει δώσει ώστε να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ωστόσο το νέο τραγούδι «Anyone» δεν είναι η αρχή ενός καινούργιου κεφαλαίου. Είναι η απαραίτητη άνω τελεία για να κλείσει (ευχόμαστε οριστικά) μία μελανή σελίδα.

Όπως ανέφερε η Lovato σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Zane Lowe, έγραψε το «Anyone» μόλις τέσσερις ημέρες πριν φτάσει μία ανάσα από το θάνατο.

Το «Anyone» είναι η συγκλονιστική κραυγή βοήθειας ενός απελπισμένου ανθρώπου που παλεύει με τους δαίμονές του.

«Το ηχογράφησα σε μία ψυχική κατάσταση όπου ένιωθα ότι ήμουν εντάξει, όμως προφανώς δεν ήμουν», είπε η Demi. «Ακόμα και τώρα όταν ακούω ξανά, λέω, ω Θεέ μου, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο για να βοηθήσω τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Η Demi Lovato είχε υποσχεθεί ότι το «Anyone» θα ήταν το τραγούδι που θα ερμήνευε στην πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή μεγάλη διοργάνωσης, όταν θα ήταν έτοιμη να επιστρέψει στο μουσικό προσκήνιο.

Η υπόσχεση έγινε δέσμευση και αναμφίβολα, το πιο ονειρικό μέρος για να υλοποιηθεί δεν ήταν άλλο από τα Βραβεία Grammy, τον κορυφαίο μουσικό θεσμό.

Το «Anyone» είναι μία λιτή μπαλάντα με σπαρακτικούς στίχους, που αφήνει το περιθώριο στη δυναμική, συναισθηματική και συγχρόνως διαπεραστική ερμηνεία της Demi Lovato να αγγίξει τον ακροατή.

Κυλοφορεί από τις Hollywood Records / Island Records και Universal Music.

[ad_2]

Source link