Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο άλμπουμ της «This Is Me… Now» είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει

Written by on 1 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Jennifer Lopez ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ της και το παρέδωσε για κυκλοφορία.

Φαίνεται ότι το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ «This Is Me… Now» της Jennifer Lopez θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αφού έκανε τους θαυμαστές της να περιμένουν με ανυπομονησία από τον Νοέμβριο, όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι το «This Is Me… Now» είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, η Jennifer Lopez δήλωσε ότι παρέδωσε το νέο άλμπουμ της στη δισκογραφική εταιρεία της και όλα δείχνουν ότι η κυκλοφορία του είναι αποκλειστικά θέμα χρόνου.

Διαφήμιση

Η 53χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της στην οποία στέκεται μπροστά σε έναν τοίχο που έφερε τον τίτλο του «This Is Me… Now» και έγραψε: «Ημέρα παράδοσης του άλμπουμ», χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες.

Η Jennifer Lopez είχε υποστηρίζει νωρίτερα φέτος ότι το ένατο άλμπουμ της καριέρας της αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.

«Το επερχόμενο άλμπουμ μου “This Is Me… Now” θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι», είπε τον Μάρτιο σε εκδήλωση του Spotify. «Ναι, το ακούσατε πρώτοι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

Το «This Is Me… Now» αποτελεί τη συνέχεια του άλμπουμ «This Is Me… Then» της Jennifer Lopez που κυκλοφόρησε το 2003 και ήταν αφιερωμένο στον τότε σύντροφό της Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν το 2002 πριν χωρίσουν στις αρχές του 2004 και επανασυνδεθούν το 2021.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022 και η Jennifer Lopez έχει εξηγήσει ότι το «This Is Me… Now» είναι επίσης εμπνευσμένο από τον Ben Affleck και τη σχέση τους – που είναι δυνατότερη από ποτέ.

«Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι επειδή θέλω να αποτυπώσω αυτή τη στιγμή στον χρόνο, επειδή είναι ακόμα καλύτερα από την πρώτη φορά», είπε η Jennifer Lopez στον Zane Lowe πέρυσι.

«Με απαθανατίσαμε σε αυτή τη στιγμή του χρόνου που επανασυνδέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Όλο το μήνυμα του άλμπουμ λοιπόν είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει. Αυτή είναι μία πραγματική αγάπη», δήλωσε.



[ad_2]

Source link