Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το «Μουσικό Κουτί» μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Written by on 28 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το τελευταίο «Μουσικό Κουτί» της σεζόν.

Το τελευταίο και πιο παρεΐστικο «Μουσικό Κουτί» της σεζόν έρχεται την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Ταφ Λάθος, τον Pan Pan και την Καλλιόπη Μητροπούλου.

Τέσσερις εκλεκτοί καλεσμένοι, που εκπροσωπούν διαφορετικά μουσικά είδη, συναντιούνται στην εκπομπή για να πουν ιστορίες και να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

Διαφήμιση

Στο Jukebox της εκπομπής έρχονται μοναδικές, φρέσκιες και πρωτότυπες εκτελέσεις που μας ταξιδεύουν σε νέους μουσικούς δρόμους.

Ο Βολιώτης Απόστολος Βαλαρούτσος είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός, ερμηνευτής και κιθαρίστας. Έχει παίξει και τραγουδήσει με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες και είναι ενεργό μέλος της Εστουδιαντίνα και των Beatles Live Tribute Band.

«Αληθινά τραγούδια θα ακούσει κάποιος που θα έρθει σε προγράμματα που φτιάχνω», αναφέρει.

«Μέχρι το τέλος του κόσμου έλα πάρε με αγκαλιά», τραγουδά με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μας ξεσηκώνει ο Απόστολος Βαλαρούτσος.

Στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός με μεγάλη απήχηση, ο Ταφ Λάθος (Ταυτισμένος Λάθος), κατά κόσμον Παναγιώτης Κυριακού, είναι από τους πιο λυρικούς και ταυτόχρονα δημιουργικούς Έλληνες ράπερ.

«Γενικώς, η μουσική μου είναι hip-hop, rap, αλλά από εκεί και πέρα λόγω της παραγωγής άνοιξαν οι ορίζοντες μου και ασχολήθηκα και με τη ρέγγε και τη ροκ», δηλώνει στο «Μουσικό Κουτί».

«Όταν Σε Είδα Ξανά», τραγουδά ο Ταφ Λάθος για το κοινό του hip-hop και όχι μόνο.

Ο Pan Pan είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός, που γράφει πολύ ιδιαίτερα τραγούδια αλλά και μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες.

«Στη δική μου μουσική θα ακούσει κανείς σίγουρα συνθεσάιζερ και από κει και πέρα θα ακούσει και πολλούς φίλους μου μες στα κομμάτια μου, γιατί μου αρέσει να γράφω τραγούδια για άλλους», σημειώνει.

Η Καλλιόπη Μητροπούλου, το κορίτσι της παρέας, είναι μια τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και σολίστ στο βιολί, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει ήδη πολύ σημαντικές διεθνείς συνεργασίες.

«Στο δικό μου live σίγουρα δεν θα χορέψει κάποιος! Η μουσική μου έχει στοιχεία από την κλασική, την ποπ και πολύ έγχορδο, λόγω βιολιού, με κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία», σχολιάζει.

Ο Pan Pan και η Καλλιόπη Μητροπούλου μάς ταξιδεύουν, με pop ήχο και έναν τόνο μελαγχολίας σε μία άλλη εποχή τραγουδώντας για την «Ανισόπεδη Ντίσκο».

Το «Μουσικό Κουτί», που έχει κερδίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα και την αγάπη των τηλεθεατών, ολοκληρώνει το περιπετειώδες ταξίδι του.

Διαφήμιση

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, με το ίδιο πάθος και την ίδια λαχτάρα, ένωσαν για τρίτη σεζόν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε και όλα δένουν αρμονικά.

Το «Μουσικό Κουτί» υποδέχτηκε καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες και τιμά τους δημιουργούς που με τη μουσική και τον στίχο τους έδωσαν νέα πνοή στο ελληνικό τραγούδι.

Ενώ για πρώτη φορά φέτος οι «Φίλοι του Κουτιού» είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα special επεισόδια της εκπομπής.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το αποχαιρετιστήριο «Μουσικό Κουτί» της σεζόν.

[ad_2]

Source link