Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το ερωτικό τραγούδι που ακούστηκε στο φινάλε της σειράς «Μαύρο Ρόδο»

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το ερωτικό τραγούδι με το οποίο έριξε αυλαία η σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο Θοδωρής Μεταξάς, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, παρουσιάζει μέσα από εικόνα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μαζί».

Το «Μαζί», είναι ένα γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ίδιου, το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά στο καθηλωτικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega, όπου ο Θοδωρής Μεταξάς συμμετείχε στο ρόλο του τραγουδιστή.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική, αφού το τραγούδι αγαπήθηκε άμεσα και έλαβε θετικά σχόλια.

Διαφήμιση

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης του «Μαύρο Ρόδο», Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το music video περιλαμβάνει πλάνα του Θοδωρή Μεταξά, καθώς και εικόνες με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, τους ηθοποιούς Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Το «Μαζί» συνοδεύει τις συναισθηματικές στιγμές των πρωταγωνιστών της σειράς, με στίχους που αγγίζουν τις καρδιές μας.

Οι στίχοι του τραγουδιού, πλούσιοι σε συναισθήματα, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το «Μαζί» με τα δικά μας συναισθήματα και να το αφιερώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο Θοδωρής Μεταξάς αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο και την ικανότητά του να συνδυάζει την ερμηνεία με τη σύνθεση, καταφέρνοντας να αφήσει το δικό του σημάδι.

Το τραγούδι «Μαζί» του Θοδωρή Μεταξά κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link