Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ του Netflix για το εμβληματικό pop συγκρότημα

Written by on 15 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Στο επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix βρίσκεται η καλλιτεχνική συνεργασία και η προσωπική φιλία των Wham!.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ «Wham!», το οποίο θα πραγματοποιήσει μία εκτεταμένη εξέταση της ανέλιξης του George Michael και του Andrew Ridgeley σε παγκόσμιους ήρωες της pop τη δεκαετία του ’80.

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Chris Smith, ιχνηλατεί την αξιοσημείωτη τετραετή πορεία των Wham! από το 1982 έως το 1986, μία πορεία που χαρακτηρίστηκε από άφθονη επιτυχία, αλλά επίσης ήταν γεμάτη με εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις.

Μιλώντας με το Rolling Stone μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Andrew Ridgeley εξήρε τον τρόπο με τον οποίο ο Chris Smith προσέγγισε την ιστορία των Wham!.

Διαφήμιση

«Έφτασε όσο πιο κοντά μπορούσε κανείς στο να δώσει μία απτή εικόνα αυτού που αποτελεί την ουσία των Wham! και το έκανε με ειλικρίνεια και στοργή», δήλωσε.

Όπως προϊδεάζει το νέο trailer, το «Wham!» θα εξετάσει τις ρίζες της καλλιτεχνικής συνεργασίας και της προσωπικής φιλίας του George Michael και του Andrew Ridgeley.

Το ντοκιμαντέρ θα εμβαθύνει επίσης στις μάχες που έδινε ο George Michael ως κρυφός ομοφυλόφιλος τη δεκαετία του ’80, καθώς και στην αδυσώπητη επιθυμία του να διαψεύσει τους επικριτές της pop μουσικής και να κυριαρχήσει στα charts.

«Η επιτυχία ήταν πολλά περισσότερα από όσα είχα ονειρευτεί», λέει στο trailer ο George Michael σε ένα αρχειακό απόσπασμα από μία συνέντευξή του. «Και με τον καλύτερό σου φίλο – ήταν απλά απολύτως μαγικό», συμπληρώνει.

Wham! - George Michael, Andrew Ridgeley

Το «Wham!» θα περιλαμβάνει πλούσιο αρχειακό υλικό από τις προσωπικές συλλογές του George Michael και του Andrew Ridgeley, καθώς και μερικά σπάνια και άγνωστα στο παρελθόν αποσπάσματα από συνεντεύξεις.

Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, ο Andrew Ridgeley δήλωσε ότι οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ και η ερευνητική ομάδα ανακάλυψαν «μερικά πραγματικά διαμάντια, τα οποία αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη».

Ο Andrew Ridgeley αποκάλυψε επίσης πώς νιώθει για την αναδρομή στην ιστορία των Wham! χωρίς τον George Michael, ο οποίος πέθανε το 2016 σε ηλικία 53 ετών.

«Το ντοκιμαντέρ είναι μία πραγματικά αυθεντική παρουσίαση της ανόδου των Wham! , οι οποίοι γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία και κατέκτησαν μία θέση στις καρδιές πολλών ανθρώπων», ανέφερε.

«Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο George θα αναγνώριζε ότι είναι τόσο κοντά με την εμπειρία που είχαμε εμείς από εκείνο το υπέροχο κεφάλαιο των ζωών μας, όσο θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε εξιστόρηση», πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ «Wham!» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link