Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το δώρο που θέλει περισσότερο για τα γενέθλιά της

Written by on 23 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Selena Gomez ζήτησε από τους θαυμαστές να ενισχύσουν τις προσπάθειές της για τη στήριξη της ψυχικής υγείας των νέων.

Η Selena Gomez ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να στηρίξουν το ταμείο της εταιρείας της Rare Beauty για την ψυχική υγεία καθώς γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της το Σάββατο 23 Ιουλίου.

Η αστέρας της pop χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα των γενεθλίων της για να παροτρύνει τους ακολούθους της να στηρίξουν το Rare Impact Fund, το οποίο στοχεύει να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη δεκαετία για να επεκτείνει την πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης στους νέους σε όλο τον κόσμο.

Η Selena Gomez έγραψε στο Instagram στη λεζάντα μίας φωτογραφίας όπου σβήνει τα κεράκια των γενεθλίων της: «Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά στη ζωή μου και ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο ευγνώμων είναι η δουλειά που μπορέσαμε να κάνουμε με το Rare Impact Fund μέσω της Rare Βeauty».

Διαφήμιση

«Χάρη σε εσάς, καταφέραμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση και να αυξήσουμε την πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τους νέους. Αυτό είναι το πραγματικό μου πάθος στη ζωή», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Selena Gomez τόνισε ότι αντί για δώρα, για τα γενέθλιά της θα ήθελε ο κόσμος να στηρίξει το Rare Impact Fund.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει τι θέλω για τα γενέθλιά μου και λέω σε όλους το ίδιο πράγμα, σας παρακαλώ μην μου πάρετε τίποτα, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι για τα γενέθλιά μου, παρακαλώ κάντε δωρεά στο Rare Impact Fund», ανέφερε.

«Αν έχετε τα μέσα, παρακαλώ σκεφτείτε να κάνετε μία δωρεά για να μας βοηθήσετε να κάνουμε τη διαφορά», σημείωσε.

«Σας αγαπώ όλους!», κατέληξε η Selena Gomez, προσθέτοντας έναν σύνδεσμο στον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει δωρεά.

Πέρυσι, η Selena Gomez δήλωσε ότι έχει αναλάβει μία «προσωπική αποστολή» για να αναδείξει τη σημασία της ψυχικής υγείας.

Η τραγουδίστρια και το Rare Impact Fund συνεργάστηκαν με την MTV Entertainment για να διοργανώσουν το Πρώτο Φόρουμ Δράσης για την Ψυχική Υγεία των Νέων, το οποίο φιλοξενήθηκε τον Μάιο του 2022 στον Λευκό Οίκο.

Η Selena Gomez δήλωσε τότε: «Είμαι εδώ και καιρό γεμάτη πάθος για την προάσπιση της ψυχικής υγείας και την εκπαίδευση, γι’ αυτό και δημιούργησα τη Rare Beauty και το Rare Impact Fund».

«Είναι προσωπική αποστολή μου να συνεχίσω αυτό το σημαντικό έργο και να ενδυναμώσω τους νέους να αναλάβουν τον έλεγχο της ψυχικής υγείας τους», υπογράμμισε.



[ad_2]

Source link