Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Τα Μανίκια»: Η Φωτεινή Βελεσιώτου ερμηνεύει ένα νοσταλγικό ζεϊμπέκικο

Written by on 9 Ιουλίου 2020

[ad_1]

Ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο ερμηνεύει η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια πολύ δημιουργική χρονιά μας χαρίζει ένα ακόμα τραγούδι, ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Μανίκια».

Μετά τις συνεργασίες με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Ορέστη Κολέτσο, δέχεται με χαρά να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που έγραψαν νέοι για εκείνη συνεργάτες.

Στο σημείωμα της ίδιας της Φωτεινής Βελεσιώτου μπορούμε να καταλάβουμε πόσο αγάπησε αυτό το νέο δημιούργημα.

«Το Γιώργο Κεμερλή τον ξέρω εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Δεν ήξερα ότι γράφει τόσο δυνατό στίχο. Τη Δόμνα Κουντούρη τη γνώρισα στο τέλος του Φλεβάρη, λίγο πριν την καραντίνα. Με εντυπωσίασε το τραγούδι που μου έστειλε. Έτσι μετά το τέλος της καραντίνας αρχίσαμε να το γράφουμε», περιγράφει.

«Έχω την αίσθηση ότι θα έχει απήχηση στις ψυχές και στα αυτιά των ακροατών. Πολλοί άνθρωποι έβαλαν την ψυχή τους και την τέχνη τους: ο Αντώνης Γούναρης, ο Κώστας Παρίσσης, ο Γιώργος Καραμφίλλης, ο Νίκος Παπαναστασίου, ο Διονύσης Μακρής και ο Θωμάς Κωστούλας», συνεχίζει.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου αναφέρεται ιδιαιτέρως και στην επιμέλεια του εξώφυλλου: «Η Εύα Λουκάτου στα γραφιστικά με την ωραία προσέγγιση της και η κόρη μου Ελένη Πιστοκούλου – Βελεσιώτου στην ζωγραφιά. Τους ευχαριστώ έναν – έναν από καρδιάς».

Το τραγούδι «Τα Μανίκια» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, το οποίο η Φωτεινή Βελεσιώτου ευχαριστεί ξεχωριστά «γιατί συμβάλει τόσο σοβαρά στις προωθήσεις των καλλιτεχνών».

[ad_2]

Source link