Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Συνελήφθη ο θεατής που τη χτύπησε με κινητό τηλέφωνο – Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του τραυματισμού της

Written by on 20 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του τραυματισμού της Bebe Rexha – Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συνελήφθη ο θεατής που εκσφενδόνισε ένα κινητό τηλέφωνο εναντίον της Bebe Rexha και προκάλεσε τον τραυματισμό της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Κυριακής (18/06).

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε ως ύποπτο για την επίθεση τον 27χρονο Nicolas Malvagna από το Manalapan του Νιου Τζέρσεϊ, όπως μετέδωσε το ABC7NY.

Στον Malvagna απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο The Rooftop at Pier 17, επειδή το τηλέφωνο χρησιμοποιήθηκε ως όπλο.

Διαφήμιση

Στα σοκαριστικά πλάνα που κατέγραψαν οι θεατές της συναυλίας φαίνεται ένα τηλέφωνο να πετάγεται από το πλήθος και να χτυπάει την Bebe Rexha στο πρόσωπο.

Η Bebe Rexha απομακρύνθηκε από το κοινό και έπεσε στα γόνατα από τον πόνο, ενώ μέλη του συνεργείου της έσπευσαν στη σκηνή για να της προσφέρουν βοήθεια.

Η συναυλία διακόπηκε απότομα και η Bebe Rexha δέχτηκε τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού στον χώρο της συναυλίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου φέρεται να της τοποθετήθηκαν πολλαπλά ράμματα.

Bebe Rexha

Σε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένας από τους θεατές της συναυλίας, ο άνδρας που φέρεται να πέταξε το τηλέφωνο φαίνεται να απομακρύνεται από τον χώρο από την ασφάλεια.

Την επόμενη ημέρα, η Bebe Rexha ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς να σχολιάζει το περιστατικό.

Η 33χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα (19/06) μία φωτογραφία από τον τραυματισμό της, στην οποία φαίνεται να φέρει ένα τεράστιο μώλωπα στο αριστερό μάτι της, καθώς και επιδέσμους που καλύπτουν αρκετά από τα ράμματα που έκανε κατά μήκος του φρυδιού της.

«Είμαι καλά», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της και όσους ανησύχησαν για τον τραυματισμό της.

Η Bebe Rexha ανάρτησε μία δεύτερη φωτογραφία χωρίς τους επιδέσμους της, όπου είναι εμφανής η πληγή που είχε αποκτήσει κάτω από το βλέφαρό της, το οποίο ήταν ακόμα καλυμμένο με λαμπερό μακιγιάζ από την εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη.

Οι θαυμαστές της Bebe Rexha κατέκλυσαν αμέσως τα σχόλια της ανάρτησής της με μηνύματα υποστήριξης.

Μεταξύ αυτών και πολλοί επώνυμοι, όπως η Demi Lovato, η οποία έγραψε: «Σε αγαπάω κορίτσι. Λυπάμαι τόσο πολύ που σου συνέβη αυτό».



[ad_2]

Source link