Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Στο eBay αντικείμενα από σπίτι που νοίκιαζαν η Beyoncé και ο Jay-Z

Written by on 19 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Τα αντικείμενα μαρτυρούν το πολυτελές στιλ και την κλασική αισθητική του διάσημου ζευγαριού.

Παρόλο που η Beyoncé και ο Jay-Z κρατούν σχετικά χαμηλούς τόνους, κάποια προσωπικά αντικείμενα που ήταν κάποτε στην κατοχή τους βγήκαν τώρα σε δημοπρασία.

Σύμφωνα με το TMZ, έχουν αναρτηθεί προς πώληση στο eBay αντικείμενα όπως ένας μπιντές και τα εξωτερικά φώτα που βρίσκονταν σε ένα σπίτι το οποίο ενοικίαζαν στο παρελθόν η Beyoncé και ο Jay-Z.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο Holmby Hills, μία πλούσια γειτονιά στη δυτική πλευρά του Λος Άντζελες, στην οποία έχουν ζήσει διάσημοι όπως ο Diddy, ο Walt Disney και πολλοί άλλοι.

Διαφήμιση

Η Beyoncé και ο Jay-Z μετακόμισαν στο ακίνητο το 2015, υπογράφοντας μονοετές μισθωτήριο συμβόλαιο.

Ωστόσο, μόλις αποχώρησαν, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να πουλήσουν την κατοικία Οι νέοι ιδιοκτήτες ήθελαν να ανανεώσουν ολοκληρωτικά τους χώρους και προχώρησαν σε ριζική ανακαίνιση του σπιτιού.

Η Beyoncé και ο Jay-Z στα Βραβεία Grammy 2023.

Τελικά διάφορα αντικείμενα, όπως ο μπιντές και οι μπαλκονόπορτες, κατέληξαν το 2017 στην κατοχή της Eric Architectural Salvage LA, η οποία προμηθεύεται συχνά από εταιρείες κατεδάφισης και εργολάβους αντικείμενα που διαφορετικά θα πετούσαν.

Εκτός από τον μπιντέ, ο οποίος πωλείται για 2.400 δολάρια, και τα εξωτερικά φώτα, η Eric Architectural Salvage διαθέτει επίσης προς πώληση πολλά άλλα αντικείμενα που κατέληξαν στην κατοχή της από το σπίτι της Beyoncé και του Jay-Z.

Ανάμεσά τους, θα βρείτε απλίκες, ένα τοξωτό μεταλλικό πλαίσιο πόρτας και πανέμορφες γαλλικές πόρτες, που μαρτυρούν το πολυτελές στιλ και την κλασική αισθητική των Carters.

Η Beyoncé ταξιδεύει αυτό το διάστημα σε όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Renaissance World Tour».

Ενώ η Beyoncé πραγματοποιεί εκπληκτικές συναυλίες κάθε βράδυ, ο Jay-Z βρίσκεται στο πλήθος σχεδόν κάθε βράδυ, δείχνοντας την υποστήριξή του στη σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Blue Ivy, η οποία ανεβαίνει επίσης στη σκηνή στο πλευρό της μητέρας της.

Τα social media της Beyoncé έχουν κατακλυστεί από εντυπωσιακά στιγμιότυπα του «Renaissance World Tour», αλλά και από τα σχόλια των θαυμαστών της, που εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την πρώτη σόλο περιοδεία της μετά από επτά χρόνια.

[ad_2]

Source link