Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Στο νοσοκομείο σε «πραγματικά σοβαρή κατάσταση» με θρόμβωση

Written by on 25 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Με θρόμβους στα πόδια και τους πνεύμονές της νοσηλεύεται η Tori Kelly.

Η Tori Kelly νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω θρόμβωσης, αφού κατέρρευσε το βράδυ της Κυριακής.

Το TMZ αναφέρει ότι η Tori Kelly έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο με θρόμβους στο αίμα γύρω από τα ζωτικά της όργανα.

Μία πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι η 30χρονη τραγουδίστρια γευμάτιζε στο κέντρο του Λος Άντζελες την Κυριακή, όταν η καρδιά της άρχισε να χτυπάει πολύ γρήγορα.

Διαφήμιση

Η Tori Kelly λιποθύμησε και φέρεται να ήταν «αναίσθητη για αρκετή ώρα» πριν μεταφερθεί με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο.

Όσο για τον λόγο που δεν κλήθηκε ασθενοφόρο, η πηγή ανέφερε ότι οι φίλοι της Tori Kelly ήθελαν να βεβαιωθούν ότι δεν θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο του κέντρου, αλλά στο Cedars-Sinai Medical Center – ένα από τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την πηγή, η Tori Kelly νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν θρόμβους αίματος στα πόδια και τους πνεύμονές της. Ακόμη προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν θρόμβοι γύρω από την καρδιά της.

Πηγή δήλωσε στο TMZ ότι η κατάσταση της Tori Kelly είναι «πολύ σοβαρή», καθώς η τραγουδίστρια φέρεται να «χάνει και να ανακτά συνεχώς τις αισθήσεις της».

Η Tori Kelly συμμετείχε στο «American Idol» το 2010 και έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2013 με το EP «Foreword».

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, «Unbreakable Smile», το 2015, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 των charts στις ΗΠΑ.

Την ίδια χρονιά, έλαβε το βραβείο Breakthrough Artist στα βραβεία Women in Music του Billboard. Το 2019, κέρδισε τα βραβεία Grammy για το Καλύτερο Gospel Άλμπουμ και την Καλύτερη Gospel Ερμηνεία/Τραγούδι.

Τον Μάρτιο, η Tori Kelly επέστρεψε το single «Missin U» από το επερχόμενο EP της, «Tori», το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου, και ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει συναυλία για την κυκλοφορία του EP στο The Roxy του Λος Άντζελες την ίδια ημέρα.



[ad_2]

Source link