Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Σπασμένη Φτερούγα»: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει ένα συγκινητικό νανούρισμα

Written by on 10 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Ένα ξεχωριστό και συγκινητικό νανούρισμα με τη φωνή της Βιολέτας Ίκαρη.

Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει το τραγούδι «Σπασμένη Φτερούγα».

Είναι το τραγούδι τίτλων της δραματικής κυπριακής σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας» του ΡΙΚ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου και Δημήτρης Γκουτζαμάνης.

Τη σκηνοθεσία της σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας» υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης και το σενάριο η Άντα Γκουρμπαλή.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Βιολέτα Ίκαρη με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή της ερμηνεύει το νανούρισμα «Σπασμένη Φτερούγα» με ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Νικόλας Καραναστάσης.

Στο τραγούδι «Σπασμένη Φτερούγα» έπαιξαν οι μουσικοί Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, ούτι), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί) και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα).

Ένα τραγούδι που ήρθε για να μείνει στο χρόνο: «Κι αν σου κλέψαν τα φτερά σου πεταλούδα μου, θα σου δώσω τη σπασμένη τη φτερούγα μου… Κι αν δεν βρήκες το λουλούδι που έψαχνες καιρό, έφτιαξα για σένα φως μου κήπο μυστικό», τραγουδά η Βιολέτα Ίκαρη.

Το τραγούδι «Σπασμένη Φτερούγα» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

«Το Μυστικό της Πεταλούδας» είναι μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη ενός παράνομου και καταδικασμένου έρωτα, ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος.

[ad_2]

Source link