Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πώς αντέδρασε για το remix του «Barbie Girl» από τη Nicki Minaj και την Ice Spice

Written by on 27 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Margot Robbie ήταν εκείνη που είχε ασκήσει πιέσεις για να συμπεριληφθεί το εμβληματικό τραγούδι «Barbie Girl» των Aqua στη νέα ταινία «Barbie».

Από το «Dance The Night» της Dua Lipa μέχρι το «Angel» της PinkPantheress, το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Barbie» της Greta Gerwig κυριαρχεί στις συζητήσεις ενώ απομένουν λίγες εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του.

Το «Barbie Girl» των Aqua από το 1997 είναι αναμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο τραγούδι όλων των εποχών με θέμα την Barbie, οπότε όταν οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το εμβληματικό pop anthem δεν θα συμπεριλαμβανόταν στην ταινία, προκλήθηκε εύλογα αναστάτωση και σύγχυση στο κοινό.

Ευτυχώς, χάρη στον Mark Ronson, τον εκτελεστικό παραγωγό του «Barbie The Album», το θρυλικό τραγούδι των Aqua θα έχει μία ιδιαίτερη θέση στο soundtrack της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν η Margot Robbie και ο Ryan Gosling.

Διαφήμιση

Η Nicki Minaj και η Ice Spice ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του «Barbie The Album» και κυκλοφόρησαν πρόσφατα το «Barbie World», ένα τραγούδι που βασίζεται στο αξέχαστο «Barbie Girl» των Aqua.

Η Margot Robbie, η οποία είναι επίσης ένας από τους παραγωγούς της «Barbie», μίλησε στο Rollling Stones για τις πιέσεις που άσκησε για να συμπεριληφθεί το «Barbie Girl» στην επερχόμενη ταινία.

«Έλεγα: “Greta, πώς θα συμπεριλάβουμε αυτό το τραγούδι; Δεν μπορούμε να κάνουμε μία ταινία για την Barbie και να μην έχουμε μία αναφορά στο ‘Barbie Girl’ των Aqua. Πρέπει να είναι μέσα”», θυμήθηκε η ηθοποιός για τη συζήτηση που είχε με την Greta Gerwig.

«Και μου απάντησε: “Μην ανησυχείς, θα βρούμε έναν ωραίο τρόπο να το συμπεριλάβουμε”», πρόσθεσε.

Dua Lipa

Η Greta Gerwig επέστρεψε σύντομα με μία απόλυτα ευχάριστη είδηση σύμφωνα με τη Margot Robbie: «Τότε, όταν είπε: “Μάντεψε ποιος θα κάνει το remix του ‘Barbie Girl’ των Aqua; Η Nicki Minaj και η Ice Spice”. Είπα: “Μαζί; Αστειεύεσαι;!”».

«Ήξερα αμέσως ότι όλες οι φίλες μου θα έχαναν τα μυαλά τους», τόνισε.

Ο Mark Ronson, ο οποίος έχει κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ για τη συμβολή του στο τραγούδι «Shallow» της ταινίας «A Star Is Born», εξήγησε ότι ο συνδυασμός της Nicki Minaj, η οποία χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «Barbie» και του «Barbie Girl» είναι μία διακαή επιθυμία του κοινού.

«Νιώθω ότι ο κόσμος ζητάει από τη Nicki να κάνει ρίμες πάνω σε κάποια εκδοχή του “Barbie Girl” εδώ και 15 χρόνια», σχολίασε.

Το «Barbie The Album» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στους κινηματογράφους.

Το soundtrack θα περιλαμβάνει συνολικά 17 τραγούδια από τους Dua Lipa, Nicki Minaj και Ice Spice, Lizzo, Karol G, Charli XCX, PinkPantheress, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM, GAYLE και Fifty Fifty feat. Kali.

[ad_2]

Source link