Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πώς αντέδρασαν στην αρνητική κριτική για την εμφάνισή τους στο Glastonbury 2023

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι Guns N’ Roses χρησιμοποίησαν τον στίχο ενός τραγουδιού τους για να απαντήσουν στην κριτική – Πού αποδίδουν τα προβλήματα ήχου

Οι Guns N’ Roses απαντούν στις αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή τους ως επικεφαλής του μουσικού φεστιβάλ Glastonbury 2023 το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Το συγκρότημα στάθηκε σε δύο κριτικές από μεγάλα βρετανικά έντυπα: μία από τον μουσικοκριτικό Neil McCormick της Telegraph με τίτλο «Welcome to the Mumble» και ένα ακόμα πιο σκληρό άρθρο από τον Mark Beaumont της Independent που χαρακτήρισε τους Guns N’ Roses «ως επικρατέστερους για τη χειρότερη headline στο Glastonbury όλων των εποχών».

Ο Mark Beaumont δεν χαρίστηκε στο συγκρότημα, γράφοντας ότι ο Axl Rose «εναλλασσόταν μεταξύ ενός χαμηλότερου τόνου που έμοιαζε με βουλωμένη μηχανή του γκαζόν και ενός υψηλότερου που ακουγόταν σαν τον Barry Gibb να υποφέρει».

Διαφήμιση

Οι Guns N’ Roses απάντησαν μέσω Twitter και έβαλαν στο στόχαστρο και τους δύο δημοσιογράφους, δανειζόμενοι μια ατάκα από το τραγούδι τους «Chinese Democracy».

«Θα χρειαζόταν πολύ περισσότερο μίσος από εσάς Neil McCormick και Mark Beaumont», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι από τους θεατές που παρακολούθησαν την εμφάνιση των Guns N’ Roses στο Glastonbury 2023 μέσω του BBC δυσανασχέτησαν με τον ήχο που έφτασε στα σπίτια τους.

Ένας τηλεθεατής έγραψε στο Twitter: «Η ποιότητα του ήχου για των Guns N’ Roses στο Glastonbury 2023 στο BBC είναι απολύτως φρικτή, με δυσκολία ξεχωρίζω τα φωνητικά ή το riff της κιθάρας!».

Οι Guns N' Roses και ο Dave Grohl στο Glastonbury 2023.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των Guns N’ Roses κατηγόρησαν το BBC για την ποιότητα του ήχου που έφτασε σε ορισμένες τηλεοράσεις.

«Ο Axl ήταν σε κορυφαία φόρμα χθες το βράδυ», διευκρίνισαν σχετικά με τις επιδόσεις του τραγουδιστή των Guns N’ Roses.

«Ψάξαμε βαθιά το θέμα και φαίνεται ότι η μετάδοση είχε προβλήματα με την αναπαραγωγή σε ορισμένες τηλεοράσεις όπως οι UHD», ανέφεραν σύμφωνα με το Wales Online.

«Αυτό ήταν ένα ατυχές ζήτημα όπου ο ήχος που έφτασε σε αυτές τις τηλεοράσεις ακουγόταν πολύ άσχημος, ωστόσο, δεν έφταιγε το συγκρότημα, αλλά το BBC», διευκρίνισε η ανακοίνωση.

Διαφορετική άποψη είχε το NME, το οποίο επαίνεσε τους Guns N’ Roses για την παρουσία τους στη σκηνή του Glastonbury 2023, υποστηρίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υπογράμμισε την αντίθετη δυναμική του συγκροτήματος και του κοινού.

Το κοινό σίγουρα θα είναι πιο ενθουσιώδες στη μεγάλη συναυλία των Guns N’ Roses στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 22 Ιουλίου, για την οποία έχουν μείνει περιορισμένα εισιτήρια.

[ad_2]

Source link