Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ποια τεράστια επιτυχία των Imagine Dragons δεν του αρέσει να τραγουδά ζωντανά

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Είναι ένα τραγούδι που πολλοί θαυμαστές θέλουν να ακούσουν και αν δεν συνέβαινε αυτό, μάλλον θα έβαζα βέτο».

Οι θαυμαστές θέλουν να ακούσουν όλες τις επιτυχίες των Imagine Dragons στις συναυλίες του συγκροτήματος, αλλά υπάρχει ένα δημοφιλές τραγούδι τους που ο Dan Reynolds θα προτιμούσε να μην τραγουδά.

Σε συνέντευξή του στο Insider, ο Dan Reynolds αποκάλυψε ότι το «λιγότερο αγαπημένο» του τραγούδι να τραγουδά ζωντανά από τη δισκογραφία του συγκροτήματος είναι το «Radioactive» (2022) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να το τραγουδά στις συναυλίες.

«Το “Radioactive” είναι ένα τραγούδι που πολλοί θαυμαστές θέλουν να ακούσουν. Και αν δεν συνέβαινε αυτό, μάλλον θα έβαζα βέτο σε αυτό το τραγούδι», δήλωσε ο 36χρονος τραγουδιστής.

Διαφήμιση

«Είναι ίσως το λιγότερο αγαπημένο μου τραγούδι που πρέπει να τραγουδάω», πρόσθεσε.

Οι Imagine Dragons βρίσκονται σε περιοδεία από τον Φεβρουάριο του 2022 και στις συναυλίες του συγκροτήματος το «Radioactive» ακούγεται στο τέλος, οπότε είναι κατανοητό ότι ο Dan Reynolds είναι σωματικά εξαντλημένος μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Έχουμε παίξει το “Radioactive”, δεν ξέρω πόσες φορές, αλλά ας πούμε πολλές φορές», ανέφερε.

«Είναι ένα τραγούδι που είναι δύσκολο να το τραγουδήσεις. Είναι πολύ ψηλά. Είναι πάντα στο τέλος του σετ, οπότε είμαι κουρασμένος σε εκείνο το σημείο», σημείωσε.

Ενώ άλλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, όπως οι Radiohead, απλά αρνούνται να τραγουδήσουν τη μεγαλύτερη επιτυχία, ο Dan Reynolds δήλωσε στο Insider ότι θα συνεχίσει να τραγουδά το «Radioactive» για τους θαυμαστές που θέλουν να το ακούσουν.

«Υπάρχουν πολλά συγκροτήματα που λένε: “Δεν παίζουμε αυτό το τραγούδι πια ζωντανά. Δεν μας νοιάζει που όλοι θέλουν να το ακούσουν. Δεν μας νοιάζει ότι είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι μας”. Και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το καταλαβαίνω, το σέβομαι», είπε.

Imagine Dragons

«Δεν μισώ αυτά τα συγκροτήματα. Αλλά δεν είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Απλά δεν είναι αυτή η ηθική μας. Δεν είναι αυτό που είμαστε», τόνισε.

«Οι θαυμαστές μας πληρώνουν χρήματα για να βρεθούν εκεί και θέλουν να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν. Και είναι ο λόγος που έχουμε καριέρα και θα τους παίξουμε αυτά τα τραγούδια», είπε.

Πέρυσι, ο Dan Reynolds μίλησε στο People για τη δέκατη επέτειο του πρώτο άλμπουμ, «Night Visions» των Imagine Dragons, το οποίο περιλαμβάνει το «Radioactive», σημειώνοντας ότι το «άλλαξε τη ζωή του για πάντα».

Ο τραγουδιστής των Imagine Dragons αποκάλυψε ότι η δημιουργία του άλμπουμ του επέτρεψε να αναλογιστεί τον καταιγισμό έντονων προσωπικών εμπειριών που περνούσε εκείνη την εποχή.

«Μου είναι δύσκολο να ανακαλέσω πολλές αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Νομίζω ότι είχα υποστεί ένα ισχυρό σοκ μέχρις εσχάτων», εξήγησε τότε.

Διαφήμιση

«Ήμουν ένας Μορμόνος ιεραπόστολος που μόλις είχε επιστρέψει από την ιεραποστολή και ήμουν πολύ χαμένος, είχα χάσει την πίστη και τη θρησκεία μου και κάπως ταλαντευόμουν. Στη συνέχεια, ξαφνικά παντρεύτηκα και απέκτησα ένα παιδί και ήμουν απένταρος», θυμήθηκε.

Τελικά, ο Dan Reynolds δήλωσε ότι είναι «πολύ, πολύ ευγνώμων» για το «Night Visions».

«Το ακούω ξανά και με κάνει να χαμογελάω γιατί αναφέρεται σε πολλά από τα θέματα και τα πράγματα που έχω ξεπεράσει τώρα – όπως η στενοχώρια για την απώλεια της πίστης», ανέφερε.

«Αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί πλέον μέρος της ζωής μου, αλλά μπορώ να κοιτάξω πίσω και να χαμογελάσω και να είμαι ευγνώμων για τον 22χρονο Dan που πάλευε και έψαχνε μία βάση», είπε.

[ad_2]

Source link