Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πέθανε ο πρώην ντράμερ τους Lee Rauch

Written by on 26 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Lee Rauch είχε συμμετάσχει στο πρώτο demo των Megadeth και είχε προλάβει να πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις με το συγκρότημα.

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο πρώην ντράμερ των Megadeth, Lee Rauch.

Ο θάνατος του Lee Rauch ανακοινώθηκε από τον αδερφό του Chris Rauch με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 23 Ιουνίου, χωρίς να αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του ντράμερ.

«Σήμερα είναι μία πολύ θλιβερή μέρα, χάσαμε τον αδελφό μου William Lee Rauch. Ο Lee ήταν ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή πίστη, γι’ αυτό ξέρω ότι τώρα είναι με τον Θεό», έγραψε.

Διαφήμιση

«Ήταν ένας φοβερός ντράμερ, ο οποίος βοήθησε στο ξεκίνημα ενός από τα μεγαλύτερα metal ονόματα στην ιστορία, καθώς ήταν ο πρώτος ντράμερ των Megadeth, έχοντας παίξει στο πλευρό των Dave Mustaine, Kerry King και David Ellifson. Ήθελε με την καρδιά του να γίνει μεγάλος και έφτασε πολύ κοντά πολλές φορές», συνέχισε.

«Ο Lee ήταν ένας πολύ στοργικός και δοτικός άνθρωπος που εργαζόταν εξαιρετικά σκληρά, έπαιζε ντραμς αργότερα στη ζωή του για την εκκλησία, κάτι που τον έκανε ευτυχισμένο», ανέφερε.

Ο Chris Rauch πρόσθεσε ότι δεν διατηρούσε με τον αδελφό του συχνές επαφές, όμως διευκρίνισε ότι έτρεφε αγάπη για το πρόσωπό του.

«Πάνω απ’ όλα, ήταν ο αδελφός μου και παρόλο που δεν διατηρούσα πάντα επαφή μαζί του όπως θα έπρεπε, τον αγαπούσα πάρα πολύ και θα μου λείψει πάρα πολύ», τόνισε.

«Σ’ αγαπώ αδελφέ, καλό ταξίδι. Ελπίζω να απολαύσεις το σκηνικό που έχουν εκεί πάνω για εσένα αδερφέ, στοιχηματίζω ότι δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ήταν το μπλε σετ σου», πρόσθεσε.

«Παρακαλούμε να έχετε την οικογένειά μας στις προσευχές σας», κατέληξε.

David Ellefson

Ο Lee Rauch συμμετείχε μαζί με τον Dave Mustaine και τον David Ellefson στο πρώτο demo των Megadeth, με τίτλο «Last Rites» το οποίο περιείχε τρία τραγούδια και κυκλοφόρησε το 1984.

Την ίδια χρονιά, οles Rauch αποχώρησε από τους Megadeth λόγω εσωτερικής διαμάχης και αντικαταστάθηκε από τον Gar Samuelson.

Μετά την αποχώρησή του από τους Megadeth, ο Lee Rauch εμφανίστηκε ζωντανά με τους Dark Angel, αλλά δεν έκανε ποτέ ηχογραφήσεις με το συγκρότημα. Ήταν επίσης μέλος των Wargod, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από την κιθαρίστρια Michelle Meldrum.

Ο Lee Rauch είχε προλάβει επίσης να κάνει ζωντανές εμφανίσεις με τον Dave Mustaine και τον David Ellefson, οι οποίοι είχαν επίσης στον πλευρό τους τον Kerry King των Slayer ενώ έψαχναν για κιθαρίστα.

Ο Dave Mustaine είχε μιλήσει για την παρουσία του Lee Rauch στους Megadeth σε συνέντευξή του το 2004.

Διαφήμιση

«Δεν ήταν απαραίτητα ένας από τους αρχικούς ντράμερ», σχολίασε ο frontman του συγκροτήματος, ο οποίος σχημάτισε τους Megadeth μετά την απομάκρυνσή του από τους Metallica.

«Ήταν ένας άνθρωπος που μας άρεσε πολύ και μετά μία ημέρα που καθόμασταν στα σκαλιά του σπιτιού του Billy Cordero, όταν ο David Ellefson και εγώ κάναμε κατάληψη… Απλά γνωρίσαμε αυτό το παιδί, πήγαμε στο σπίτι του και καταλάβαμε την κρεβατοκάμαρά του και δεν φύγαμε ποτέ για δύο μήνες», θυμήθηκε.

«Ο Lee μας έλεγε ότι είχε δώσει την ψυχή του στον Σατανά, και ξέρω αρκετά για τη μαύρη μαγεία ότι αν πραγματικά δώσεις την ψυχή σου στον Σατανά, πρέπει να κάνεις σεξ με τον Σατανά για να καθαγιάσεις τη συμφωνία», υποστήριξε.

«Έπρεπε να κάνεις σεξ και να βάλεις έναν σατανιστή ιερέα να ενσαρκώσει τον Σατανά για να μπορέσει να σε σοδομίσει. Και τον ρώτησα: “Λοιπόν, ποιος ήταν ο ιερέας;”. Και είπε: “Ο ιερέας μου ήταν ένας τύπος που τον έλεγαν David”. Σκέφτηκα: “Φεύγω από εδώ!”», περιέγραψε.

[ad_2]

Source link