Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Πάμε Πιο Πέρα» με τη Μαρίζα Ρίζου

Written by on 13 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Η Μαρίζα Ρίζου θυμίζει ότι κάθε μέρα είναι μια «ωραία μέρα τα όνειρα μου πάλι να ξυπνήσω».

Η Μαρίζα Ρίζου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Πάμε Πιο Πέρα».

Αφού έφερε «Το Καλοκαίρι» στα ηχεία και στις οθόνες μας με ένα τραγούδι για εκείνη τη μαγική στιγμή που συνήθως έρχεται μετά το μαύρο και σε κάνει να νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι όλα θα πάνε καλά, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός επιστρέφει με μια καινούργια μουσική πρόταση.

Η Μαρίζα Ρίζου κάνει βήματα στη μουσική παράλληλα με αυτά που κάνει στην ψυχή της και αυτά φανερώνονται σε εμάς μέσα από τα τραγούδια, τη μουσική, τους στίχους, τις επιλογές και τις ερμηνείες της.

Με ισχυρή δόση αισιοδοξίας στη συνταγή, το νέο τραγούδι της υπέροχης Μαρίζας Ρίζου πετάει προς το φως και γυρνάει τον κόσμο.

«Πάμε πιο πέρα, μαζί σου τον κόσμο θα γυρίσω, ταξίδι χωρίς προορισμό… Ωραία μέρα, τα όνειρά μου πάλι να ξυπνήσω, ο κόσμος μού πάει μα τώρα του πάω και εγώ…»

Τους στίχους, την μουσική και την καλλιτεχνική επιμέλεια του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η Μαρίζα Ρίζου.

Στις κιθάρες και την ενορχήστρωση ήταν ο Δημήτρης Σιάμπος, στο πιάνο ο Μάρκος Χαϊδεμένος, στο κοντραμπάσο ο Γιώργος Μουχτάρης και στο βαρύτονο σαξόφωνο ο Κώστας Βαζούρας.

Το νέο τραγούδι «Πάμε Πιο Πέρα» της Μαρίζας Ρίζου κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment και είναι διαθέσιμο προς απόλαυση σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

[ad_2]

Source link