Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο YUNGBLUD κυκλοφορεί το αγριεμένο single «The Emperor» – Hit Channel

Written by on 8 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στην deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ του YUNGBLUD.

Ο YUNGBLUD μοιράζεται ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «The Emperor».

Αυτό το θριαμβευτικό και αγριεμένο κομμάτι θα αποτελέσει τον επίσημο ύμνο του ESPN για το πρωτάθλημα του κολεγιακού αμερικανικού φούτμπολ για το 2022.

Στους καλλιτέχνες που έχουν επιλεχθεί στο παρελθόν για τον επίσημο ύμνο των μεταδόσεων του πρωταθλήματος περιλαμβάνονται οι Imagine Dragons (με το «Natural»), ο Juice WRLD (με το «Come & Go») και οι Thirty Seconds To Mars (με το «Walk On Water»).

«Είναι τεράστια τιμή που το τραγούδι μου “The Emperor” επιλέχθηκε ως ύμνος για τη μετάδοση του πρωταθλήματος του κολεγιακού φούτμπολ από το ESPN», ανέφερε ο YUNGBLUD.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν ήμουν 17 ετών, ήταν απλά ένα ξέσπασμα αφιλτράριστης ενέργειας που ήξερα ότι θα είχε τη στιγμή του μια ημέρα. Το έπαιζα ζωντανά για χρόνια, αλλά ποτέ δεν βρήκα την κατάλληλη στιγμή να το κυκλοφορήσω μέχρι τώρα», εξήγησε.

«Το κολεγιακό φούτμπολ είναι ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας και το μόνο που θέλω πάντα να κάνω είναι να μεταφέρω ενέργεια στους ανθρώπους, οπότε ανυπομονώ το τραγούδι να μεταφέρει αυτή την ενέργεια στους οπαδούς και στους παίκτες στους αγώνες όλη τη σεζόν», πρόσθεσε.

Σπάνια εμφανίζεται ένας καλλιτέχνης όπως ο YUNGBLUD, ο οποίος έχει αναμφισβήτητα γίνει το rock ‘n’ roll πρότυπο της Gen-Z.

Υποστηρίζοντας χωρίς φόβο τους weirdos, τα freaks και τους περιθωριοποιημένους στον κόσμο από την αρχή, ο YUNGBLUD έχει συγκεντρώσει πλήθος αφοσιωμένων θαυμαστών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συρρέουν κάθε βράδυ στις sold-out συναυλίες του και τραγουδούν φωνάζοντας κάθε λέξη των τραγουδιών του σαν να εξαρτάται η ζωή τους από αυτό.

Έχοντας λάβει την υποστήριξη θρύλων της ροκ όπως ο Mick Jagger, ο Ozzy Osbourne, ο Steve Jones και ο Dave Grohl, ο YUNGBLUD φαίνεται να διαγράφει μια πορεία πιο λαμπρή και συναρπαστική από ποτέ.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο YUNGBLUD θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ του, που θα φέρει ως τίτλο το όνομά του.

Το άλμπουμ θα περιέχει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «The Funeral» (το οποίο συνοδεύεται από ένα music video στο οποίο συμμετέχει ο Ozzy Osbourne), «Memories» σε συνεργασία με τη Willow και «Don’t Feel Like Feeling Sad Today». Το «The Emperor» θα περιλαμβάνεται στις deluxe εκδόσεις του «YUNGBLUD» που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Ο YUNGBLUD ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία του «Life On Mars». Αφού ταξίδεψε σε Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο σε κορυφαία ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά φεστιβάλ, όπως το «RIOT Fest» στο Σικάγο, το «Louder Than Life» στο Λούισβιλ και το «Austin City Limits» στο Όστιν του Τέξας.

Τον Οκτώβριο, ο 24χρονος τραγουδιστής θα ξεκινήσει από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο την περιοδεία του «International As Fuck».



[ad_2]

Source link