Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Troye Sivan συνεργάζεται με την Gordi στο «Wait»

Written by on 26 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι του Troye Sivan για την ταινία «Three Months».

Ο Troye Sivan κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Wait» με τη συμμετοχή της Αυστραλής τραγουδίστριας Gordi.

Πρόκειται για ένα από τα δύο πρωτότυπα τραγούδια που ηχογράφησε για τη νέα ταινία μεγάλου μήκους «Three Months», στην οποία ο Troye Sivan πρωταγωνιστεί μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn.

Το δεύτερο τραγούδι του Troye Sivan είναι το «Trouble», με τη συμμετοχή του DIY bedroom pop καλλιτέχνη Jay Som, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ. Και στα δύο τραγούδια την παραγωγή έκανε ο Styalz Fuego (Imagine Dragons, Khalid, EXO, The Knocks).

Η ταινία «Three Months», σε παραγωγή των MTV Entertainment Studios, έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Paramount+.

«Το “Three Months” είναι μια ταινία που γυρίσαμε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες σε όλη τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας», λέει ο Troye Sivan.

«Πρωταγωνιστούν οι Ellen Burstyn, Lou Gossett Jr., Viveik Kalra, Brianne Tju και εγώ. Προέρχεται από τους παραγωγούς των ταινιών “Juno” και “Up In The Air” (Ραντεβού στον αέρα) – δύο από τις αγαπημένες μου ταινίες – και είναι σκηνοθετημένη και γραμμένη από τον φίλο μου και έτερο ωραίο εβραϊκό αγόρι, τον Jared Frieder», προσθέτει.

Troye Sivan

Ο Troye Sivan έγραψε και τα δύο τραγούδια από την οπτική γωνία του χαρακτήρα του, του Caleb, ενός εφήβου από τη Νότια Φλόριντα που αγαπάει την κάμερά του, τη μαριχουάνα του και τη γιαγιά του.

Την παραμονή της αποφοίτησής του από το λύκειο, αλλάζουν τα πάντα όταν εκτίθεται στον ιό HIV. Ενώ περιμένει τρεις μήνες για τα αποτελέσματά του, ο Caleb βρίσκει την αγάπη στο πιο απίθανο μέρος.

Τη μουσική επένδυση της ταινίας υπογράφει ο Roger Neill (20th Century Women, Mozart In The Jungle).

Δέκα δισεκατομμύρια streams είναι ένα ορόσημο που μόνο λίγοι καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τους. Αλλά όταν το καταφέρνουν σε ηλικία 26 ετών είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Προσθέστε μια σειρά από ρόλους που ξεχώρισαν σε ταινίες του Χόλιγουντ όπως το «Boy Erased» και το «X-Men Origins: Wolverine», συνεργασίες στο χώρο της υψηλής ραπτικής, εμφανίσεις σε πασαρέλες και ένα κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια και η λίστα καταλήγει πραγματικά σε ένα άτομο, τον Troye Sivan.

[ad_2]

Source link