Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο The Weeknd είναι «πολύ υπερήφανος» για την Jennie των BLACKPINK στο «The Idol»

Written by on 3 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Είναι σημαντικό που έχουμε κάποια σαν την Jennie», σχολιάζει ο The Weeknd.

Ο The Weeknd προετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της καριέρας του.

Το «The Idol», η νέα δραματική σειρά που δημιούργησε ο The Weeknd και στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Lily Rose-Depp, κάνει πρεμιέρα στο HBO και στο Max την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Η σειρά, την οποία σκηνοθέτησε ο δημιουργός του «Euphoria», Sam Levinson, έχει να επιδείξει ένα πλήθος αστέρων στο καστ της, όπως, ο Troye Sivan, ο Moses Sumney, ο Dan Levy και η Jennie των BLACKPINK.

Διαφήμιση

Ενώ πολλά μέλη της σειράς είναι επίσης τραγουδιστές, η Jennie είναι η μοναδική γυναίκα με καριέρα στην pop μουσική ως μέλος του διεθνώς επιτυχημένου K-pop συγκροτήματος BLACKPINK.

Σε συνέντευξή του στον Zane Lowe και στο Apple Music 1, ο The Weeknd μοιράστηκε για τον ενθουσιασμό του για την παρουσία της Jennie στο καστ του «The Idol».

«Είναι σημαντικό που έχουμε κάποια σαν την Jennie που καταλαβαίνει αυτόν τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς τους μουσικούς, όπως εγώ, δεν είμαστε ηθοποιοί και όλοι καταλαβαίνουμε τον κόσμο», είπε.

«Και νομίζω ότι η Jennie το κάνει απίστευτα καλά στη σειρά. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για εκείνη», πρόσθεσε.

Η Jennie των BLACKPINK στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο The Weeknd νιώθει υπερήφανος και για το συνολικό αποτέλεσμα του «The Idol», μία σειρά που έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις πριν ακόμη προβληθεί.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Αισθάνομαι υπέροχα επειδή όλοι οι συντελεστές αισθάνονται υπέροχα. Όλοι είναι χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι. Είμαστε όλοι τόσο υπερήφανοι για αυτό που κάναμε», τόνισε.

Ο Καναδός τραγουδιστής αναγνώρισε τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τη σειρά, η οποία εμβαθύνει στον σκοτεινό και βρώμικο υπόγειο κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

«Έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Έχει. Και όπως ξέρετε, δεν είναι κάτι άγνωστο για εμένα. Δεν είναι άγνωστο για τον Sam. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα το δει επιτέλους και θα σχηματίσει τη δική του γνώμη», σημείωσε ο The Weeknd.

«Κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό, γιατί γίνεται πολλή συζήτηση και κανείς δεν έχει δει τη σειρά. Και για τους ανθρώπους που την έχουν δει», συνέχισε.

«Αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για αυτό το εγχείρημα. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όλους όσους συμμετέχουν. Το καστ από μόνο του είναι… Είναι όλοι τόσο τρομακτικά ταλαντούχοι», ανέφερε.

Ο The Weeknd προανήγγειλε επίσης τη συμμετοχή της Jennie των BLACKPINK και του Troye Sivan στο soundtrack της σειράς, λέγοντας: «Και συμμετέχουν όλοι στο άλμπουμ επίσης. Είναι όλοι μουσικοί».

[ad_2]

Source link