Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο STAN επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Λίγο» – Hit Channel

Written by on 16 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Ακούστε το νέο τραγούδι του STAN.

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Λίγο».

Το «Λίγο» είναι ακόμα μία ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση από τον Stan Αντιπαριώτη, ο οποίος δεν διστάζει κάθε φορά να πειραματίζεται με τους ήχους και να δοκιμάζει διαφορετικά μουσικά είδη.

Ο Stan Αντιπαριώτης υπογράφει τη μουσική του «Λίγο», καθώς και τους στίχους μαζί με τον iLLEOo.

Το «Λίγο» ακολουθεί για τον Stan Αντιπαριώτη τα hit singles «Για Δυο» (με τον iLLEOo) και «Αλήτισσα» (με τον Light) που αγαπήθηκαν και έγιναν διπλά πλατινένια, καθώς και τη συμμετοχή του στο «Toxic» του Light, το οποίο έχει γίνει χρυσό σύμφωνα με το επίσημο Digital Singles Chart της IFPI.

Παράλληλα, ο Stan Αντιπαριώτης μοιράζεται μέσα από το YouTube ένα βίντεο με που καταγράφει το making-of της δημιουργίας του «Λίγο» στο στούντιο ηχογράφησης.

Σύγχρονος ήχος, pop και r’n’b αισθητική και η χαρακτηριστική ερμηνεία του Stan Αντιπαριώτη κάνουν το «Λίγο» να ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Λίγο, αχ να σ’ είχα για λίγο, δεν θα κράταγε λίγο, σου το ορκίζομαι… Λίγο και δεν θέλω να φύγω στο κορμί σου βυθίζομαι και ζαλίζομαι…»

Το «Λίγο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Icon Music Records και την Panik Records.

[ad_2]

Source link