Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «When You’re Gone»

Written by on 31 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Δείτε το music video για το νέο τραγούδι του Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes αποκαλύπτει το νέο single «When You’re Gone», την πρώτη κυκλοφορία του για τη φετινή χρονιά.

Ο 23χρονος τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «South By Southwest» (SXSW) στο Όστιν του Τέξας.

Το music video για το «When You’re Gone» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Jay Martin («It’ll Be Okay, «Mercy, «Stitches») στο Τορόντο του Καναδά και το Όστιν των ΗΠΑ και περιλαμβάνει ασπρόμαυρα πλάνα του Shawn Mendes να μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τραγούδι, να κάνει πρόβες και να συναντά τους θαυμαστές του.

Καθώς το «When You’re Gone» εξελίσσεται από έναν στοχαστικό προβληματισμό για μια σχέση με άδοξο τέλος σε έναν ύμνο, το μουσικό βίντεο γίνεται έγχρωμο, με αποκορύφωμα την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του single από τον Shawn Mendes στο κατάμεστο «Moody Amphitheater» του Όστιν κατά τη διάρκεια του «SXSW».

«Περίμενε, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι όταν φεύγεις / Δεν θέλω να προχωρήσω / Δεν θέλω να ξέρω πώς είναι όταν φεύγεις για τα καλά», τραγουδά στο ρεφρέν.

Ο Shawn Mendes έχει επιμεληθεί την παραγωγή του «When You’re Gone» μαζί με τον Jonah Shy και έχει συνυπογράψει το τραγούδι μαζί τον Shy και τον Scott Harris.

Το «When You’re Gone» είναι το επόμενο τραγούδι του Shawn Mendes μετά το «It’ll Be Okay», το οποίο ασχολείται επίσης με τα επακόλουθα ενός χωρισμού και κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου, λίγο μετά τον χωρισμό του με την Camila Cabello, με την οποία είχε σχέση για δύο χρόνια.

Αυτό το καλοκαίρι ο Shawn Mendes θα επιστρέψει στις συναυλίες με την περιοδεία «Wonder: The World Tour», η οποία θα ξεκινήσει με το βορειοαμερικανικό σκέλος της στις 27 Ιουνίου από το Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Το πρώτο σκέλος της περιοδείας  ολοκληρωθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, ενώ το «Wonder: The World Tour» θα συνεχιστεί στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2023.

[ad_2]

Source link