Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «It’ll Be Okay»

Written by on 2 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

«Όλα θα πάνε καλά», τραγουδά ο Shawn Mendes σε μία τρυφερή μπαλάντα.

Ο Shawn Mendes μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «It’ll Be Okay» για να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές των θαυμαστών του.

Το «It’ll Be Okay» είναι ένα τρυφερό single που εμβαθύνει στα ειλικρινή συναισθήματα μετά το τέλος μίας σχέσης, με τον πρωταγωνιστή του τραγουδιού να καθησυχάζει τόσο τον εαυτό του όσο και την πρώην πλέον αγαπημένη του ότι «όλα θα πάνε καλά».

Δύο μόλις εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του «It’ll Be Okay», ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από περισσότερα από δύο χρόνια σχέσης.

Οι δύο αστέρες της pop, οι οποίοι κατέκτησαν τα charts με τη συνεργασία τους στην επιτυχία «Señorita» το 2019, εξέδωσαν μία κοινή δήλωση στην οποία σημείωσαν «ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

Αυτό το συναίσθημα αντικατοπτρίζεται και στο «It’ll Be Okay», όπου ο Shawn Mendes τραγουδάει: «Αν μου πεις ότι φεύγεις, θα το κάνω εύκολο / Όλα θα πάνε καλά / Αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε την αιμορραγία / Δεν χρειάζεται να το διορθώσουμε, δεν χρειάζεται να μείνουμε / Θα σε αγαπώ έτσι κι αλλιώς».

Το «It’ll Be Okay» αποτελεί το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Shawn Mendes μετά το άλμπουμ «Wonder», το οποίο κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στις 4 Δεκεμβρίου 2020 για να κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, ο Shawn Mendes ένωσε τις δυνάμεις του με τον Πορτορικανό μουσικό παραγωγό Tainy στο single «Summer Of Love», το οποίο ήταν υποψήφιο για το Τραγούδι του Καλοκαιριού στα MTV Video Music Awards 2021.

Με την είσοδο του νέου έτους, ο Shawn Mendes θα αρχίσει τις ετοιμασίες για την έναρξη της περιοδείας του «Wonder: The World Tour».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2022 με το ευρωπαϊκό σκέλος της, πριν κατευθυνθεί στις ΗΠΑ για μία μεγάλη σειρά συναυλιών από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2022, όπου ο Shawn Mendes θα συνοδεύεται από τον Dermot Kennedy (στις συναυλίες του καλοκαιριού) και την Tate McRae (στις συναυλίες του φθινοπώρου).

[ad_2]

Source link