Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Sam Smith συμπράττει με τον Burna Boy στο νέο Single «My Oasis»

Written by on 31 Ιουλίου 2020

[ad_1]

Ένα υπέροχο τραγούδι που ενώνει δύο ηπείρους.

Ο Sam Smith και ο Burna Boy, δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «My Oasis», που κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music.

Το «My Oasis» σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τον Sam Smith, ο οποίος έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 25 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως.

Η συνεργασία του Βρετανού Sam Smith και του Νιγηριανού Burna Boy γεννήθηκε μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον οι δύο καλλιτέχνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο τραγούδι που ενώνει δύο ηπείρους.

«Το “My Oasis” είναι ένα τραγούδι που έγραψα πρόσφατα μαζί με τον Jimmy Napes και τον Burna Boy», δηλώνει ο Sam Smith.

«Αυτό το τραγούδι είναι για μένα μία πανέμορφη απελευθέρωση συναισθημάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης συμπεριφερόμουν με φιλικό τρόπο για να κάνω ένα τραγούδι με τον Burna Boy, τον οποίο θαυμάζω εδώ και χρόνια», προσθέτει.

Το «My Oasis» αποτελεί μόνο την αρχή μιας περιόδου που προβλέπεται να είναι εξαιρετική για τον Sam Smith.

Ο 28χρονος τραγουδιστής επρόκειτο να να κυκλοφορήσει τον προηγούμενο Μάιο τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο του, ωστόσο ανέβαλε επ’ αόριστον την κυκλοφορία του προκειμένου να επεξεργαστεί από την αρχή το περιεχόμενο και τον τίτλο του άλμπουμ υπό το πρίσμα των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Το «My Oasis» είναι το τρίτο single που κυκλοφορεί ο Sam Smith φέτος. Έχει προηγηθεί το θεσπέσιο «To Die For» και το ηλεκτρισμένο ντουέτο του με την Demi Lovato στο «I’m Ready».

Πρόσφατα ο Sam Smith κυκλοφόρησε επίσημα και μια μαγευτική διασκευή του τραγουδιού «Fix You» των Coldplay, την οποία είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στη συμμετοχή σε διαδικτυακή σειρά φιλανθρωπικών συναυλιών του iHeartRadio.

[ad_2]

Source link