Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο RZA των Wu-Tang Clan νιώθει «μεγάλη τιμή» που η Rihanna και ο A$AP Rocky έδωσαν το όνομά του στον γιο τους

Written by on 8 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο RZA εξήγησε επίσης ότι το καλλιτεχνικό όνομά του είναι τιμητικός τίτλος.

Ο RZA, ο ιθύνων νους των Wu-Tang Clan, έχει συλλέξει πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια των σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών της καριέρας του, αλλά αισθάνεται εξαιρετικά ξεχωριστός για το γεγονός ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky έδωσαν το όνομά του στον 13 μηνών γιο τους.

«Είναι μεγάλη τιμή να γνωρίζω ότι υπάρχει μία άλλη γενιά που δεν προέρχεται καν από το δικό μου σπίτι που νιώθει τη δύναμη και την έμπνευση αυτού του ονόματος», δήλωσε ο RZA στο CNN, περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

«Ο RZA είναι μόνο ένα όνομα, είναι ένας τίτλος», πρόσθεσε ο θρυλικός ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Robert Fitzgerald Diggs.

Διαφήμιση

«Οπότε είναι τιμή μου και χαιρετίζω εκείνη και τον A$AP και την οικογένειά τους. Όλες τις ευλογίες του κόσμου από εμένα», ανέφερε.

Σύμφωνα με το «Hip Hop in America: A Regional Guide Vol. 1», ο RZA σκέφτηκε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του όταν άρχισε να εντρυφά στο Ισλάμ και έμαθε για τη σημασία του γράμματος Z, το οποίο αναφέρεται στο υψηλότερο επίπεδο της ανθρώπινης συνείδησης.

Ο RZA έχει εξηγήσει ότι το όνομά του σημαίνει «Ruler, Zi-Zag-Zig, Allah», το οποίο μεταφράζεται σε «Κυβερνήτης, Γνώση-Σοφία-Κατανόηση, Αλλάχ».

A$AP Rocky

Τον Μάιο, ο A$AP Rocky γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου με μία ξεχωριστή αναφορά στους Wu-Tang Clan.

«Οι Wu-Tang είναι για τα παιδιά», έγραψε, χρησιμοποιώντας τη διάσημη ατάκα του αείμνηστου Ol Dirty Bastard και δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο με τον γιο του.

«Ευτυχισμένα πρώτα γενέθλιά στον πρωτότοκό μου, τον RZA», συμπλήρωσε ο 33χρονος ράπερ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Daily Mail εξασφάλισε το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της Rihanna και του A$AP Rocky, στο οποίο αναφέρεται ότι το πλήρες όνομά του είναι RZA Athelston Mayers. Το πραγματικό όνομα του A$AP Rocky είναι Rakim Athelston Mayers.

Ο RZA αναμένεται να αποκτήσει σύντομα το αδελφάκι του, καθώς η Rihanna φέρεται να έχει μπει στο τελευταίο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rihanna ανάρτησε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία όπου ο A$AP Rocky κρατούσε τον RZA στον ουρανό, με φόντο έναν φοίνικα και τον ήλιο που δύει, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους στην πατρίδα της τραγουδίστριας, τα Μπαρμπάντος.



[ad_2]

Source link