Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ricky Martin επιστρέφει με το νέο single «Otra Noche en L.A.»

Written by on 28 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Ricky Martin γεννήθηκε από «εκείνες τις αναμνήσεις ή τις μνήμες που μας κρατούν ζωντανούς».

Ο Ricky Martin επιστρέφει στη μουσικό προσκήνιο με το νέο single «Otra Noche en L.A.».

Στο «Otra Noche en L.A.» (Άλλη μια νύχτα στο Λος Άντζελες), ο Λατίνος σταρ μας κάνει να νιώσουμε τη νοσταλγία και τη μελαγχολία που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόσωπο, ένας τόπος ή μια ανάμνηση.

Η ερμηνεία του είναι ζεστή, εκλεπτυσμένη και ειλικρινής, χαρακτηριστικά γνωρίσματα του απαράμιλλου στιλ του, ενώ εκπλήσσει χρησιμοποιώντας την ερμηνευτική μέθοδο «chanteo», τραγουδώντας γρήγορα, σχεδόν ως απαγγελία, ένα μέρος των στίχων.

Ο Ricky Martin έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τους Keityn, Lexuz, Oneill και Casta, ενώ την παραγωγή έχουν κάνει Lexuz και Casta.

«Το “Otra Noche en L.A.” γεννήθηκε από εκείνες τις αναμνήσεις ή τις μνήμες που μας κρατούν ζωντανούς, που μας δίνουν κίνητρο ή μας ενθαρρύνουν. Πάντα αναζητούσα τις συγκινήσεις και αυτό το τραγούδι είναι μαγικό. Ελπίζω να ταυτιστείτε μαζί του και να το απολαύσετε», δηλώνει ο Ricky Martin.

Το μουσικό βίντεο του «Otra Noche en L.A.» γυρίστηκε σε διάστημα δύο ημερών σε όλη την περιοχή του Λος Άντζελες από την Κοσταρικανή σκηνοθέτρια και φωτογράφο Daniela Vesco.

Εν τω μεταξύ, πριν την κυκλοφορία του «Otra Noche en L.A.», ο Ricky Martin έλαβε τρεις υποψηφιότητες στα επερχόμενα μουσικά βραβεία Premio Lo Nuestro. Είναι υποψήφιος για το βραβείο του Σόλο Pop Καλλιτέχνη της Χρονιάς, ενώ το hit single «Canción Bonita» σε συνεργασία με τον Carlos Vives είναι υποψήφιο για τα βραβεία «Τέλειο Mix της Χρονιάς» και «Τροπικό Τραγούδι της Χρονιάς».

Το «Otra Noche en L.A.» αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία του προηγούμενου single του Ricky Martin, του «Qué Rico Fuera» με την Paloma Mami. Και τα δύο τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο πολυαναμενόμενο νέο EP του με τίτλο «PLAY», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music Latin αργότερα φέτος.

Όσον αφορά τα επόμενα προγραμματισμένα σχέδιά του, ο Ricky Martin θα εμφανιστεί στις 4 Μαρτίου στο διάσημο «Houston Livestock Show and Rodeo» στο NRG Stadium στο Χιούστον του Τέξας και στις 8 Μαρτίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του στο Μεξικό.

[ad_2]

Source link