Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Richie Faulkner μοιράζεται την καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Rob Halford

Written by on 14 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Richie Faulkner θυμήθηκε τη διαφωνία που είχε με τον Glenn Tipton και τη συμβουλή του Rob Halford.

Ο κιθαρίστας Richie Faulkner των Judas Priest μοιράστηκε την καλύτερη συμβουλή που έλαβε από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Rob Halford.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Talk Louder» του μουσικού δημοσιογράφου «Metal Dave» Glessner και του hard rock/metal τραγουδιστή Jason McMaster (Dangerous Toys), ο Richie Faulkner έφερε στον μυαλό του μία διαφωνία που είχε στο στούντιο με τον Glenn Tipton και την αντίδραση του Rob Halford.

«Ήμασταν στο στούντιο γράφοντας το “Firepower” και είχαμε μία διάσταση απόψεων. Και είπα τη γνώμη μου και ο Glenn (Tipton) είπε τη δική του. Είναι θρύλος της rock κιθάρας. Τι στο καλό ξέρω εγώ;», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

«Αλλά ένιωθα ότι είχα την άποψή μου. Έτσι, είπαμε μερικά λόγια – δεν ήταν διαμάχη ή κάτι τέτοιο, αλλά είχαμε έντονες απόψεις για το πού πιστεύαμε ότι θα πρέπει να πάει το τραγούδι», εξήγησε.

Όταν ο Richie Faulkner ζήτησε συγγνώμη από τον Rob Halford, ο τραγουδιστής των Judas Priest ενθάρρυνε τον κιθαρίστα να εκφράζει ανοιχτά την άποψή του για να ενισχύει τη δημιουργικότητα του συγκροτήματος.

«Και μετά, είπα στον Rob: “Συγγνώμη που έγινε έτσι”. Και μου είπε: “Όχι, πρέπει να το κάνεις αυτό. Διαφορετικά, θα ζηλεύεις τον άλλο και θα καταλήξεις να μην κάνεις τίποτα. Αν πιστεύεις ότι αυτή η άποψη είναι σωστή, πρέπει να την πεις”», περιέγραψε.

«Και έχει δίκιο. Νομίζω ότι διαφορετικά, μπορείτε να φανταστείτε, αν το κάνεις αυτό μερικές φορές, αρχίζεις να ζηλεύεις τους ανθρώπους με τους οποίους δημιουργείς, και αυτό απλώς εμποδίζει τη δημιουργικότητα», πρόσθεσε.

Judas Priest

«Έτσι, το θυμάμαι πάντα. Και ο Glenn είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θα πει πάντα “ποια είναι η ιδέα σου;” και αν νομίζει ότι είναι καλύτερη ιδέα, θα προχωρήσουμε με αυτό. Έτσι, είναι πολύ ανοιχτός σε νέες ιδέες, κάτι που δεν έπρεπε να είναι. Έτσι, ήταν τιμή μου να συμπεριληφθώ σε τέτοια πράγματα», ανέφερε.

Το 2014, ο Glenn Tipton δήλωσε στο podcast «Talking Metal» ότι η ένταξη του Richie Faulkner στους Judas Priest για να αντικαταστήσει τον αρχικό κιθαρίστα τoυς K.K. Downing το 2011 ήταν «απλά ένα θαύμα».

«Το είπα πολλές φορές. Πιστεύω ειλικρινά ότι αν δεν είχαμε βρει τον Richie, ή αν μας είχε βρει, δεν θα υπήρχαν οι Judas Priest. Έφερε πολλή ενέργεια, νεανική ζωντάνια. Έφερε όλα αυτά και πολλά περισσότερα», υπογράμμισε.

Τα σχόλια του Glenn Tipton ήταν παρόμοια με αυτά του Rob Halford σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Georgia Straight το 2015.

Την εποχή εκείνη, ο τραγουδιστής είπε για την εύρεση του αντικαταστάτη του K.K. Downing: «Δεν θέλαμε έναν μιμητή, δεν θέλαμε κάποιον που απλώς θα επαναλάμβανε τα πράγματα».

«Τα βασικά συστατικά των τραγουδιών είναι ήδη στη θέση τους, αλλά είπαμε στον Richie: “Μην φοβάσαι να κάνεις το δικό σου, γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσεις τη δική σου ταυτότητα” Και το έκανε», συνέχισε.

«Και οι θαυμαστές ήταν τόσο δεκτικοί. Δεν υπήρχε αρνητικότητα. Ας το παραδεχτούμε, σε κάποιο βαθμό ο Richie έσωσε τους Judas Priest, γιατί αν δεν τον είχαμε βρει την κρίσιμη στιγμή που ψάχναμε για κιθαρίστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά», πρόσθεσε.

[ad_2]

Source link