Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Richie Faulkner ελπίζει το νέο άλμπουμ των Judas Priest να κατακτήσει την κορυφή των charts

Written by on 26 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Richie Faulkner θέτει υψηλά τον πήχη για το νέο άλμπουμ των Judas Priest.

Ο Richie Faulkner μίλησε για τις φιλοδοξίες του για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Judas Priest – την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους μετά το «Firepower».

Όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018, το «Firepower» των Judas Priest έκανε ντεμπούτο στο Νο. 5 του Billboard 200, αποτελώντας το πιο επιτυχημένο άλμπουμ στην ιστορία του συγκροτήματος.

Το «Redeemer Of Souls» είχε κάνει ντεμπούτο το 2014 στο Νο. 6, ενώ το «Nostradamus» του 2008 έκανε ντεμπούτο στο Νο. 11 και το «Angel Of Retribution» του 2005 στο Νο. 13.

Διαφήμιση

Σε μία νέα συνέντευξή του στο ABC Audio, ο Richie Faulkner των Judas Priest δήλωσε ότι ελπίζει να επαναληφθεί η επιτυχία του «Firepower» όταν το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

«Ελπίζω να μπορέσουμε να το φτάσουμε ή ίσως και να το ξεπεράσουμε και να το φτάσουμε στο νούμερο ένα», είπε.

Ο Richie Faulkner σχολίασε επίσης για τη σημασία της εντυπωσιακής επίδοσης του «Firepower» και της εκπροσώπησης του heavy metal στα charts, στα οποία κυριαρχούν ως επί το πλείστον περισσότερο mainstream μουσικά είδη.

«Οι Priest, για εμένα, ήταν πάντα ένα από εκείνα τα συγκροτήματα που κρατούν ψηλά τη σημαία, όχι μόνο για το heavy metal, αλλά για το βρετανικό heavy metal», τόνισε ο κιθαρίστας.

Judas Priest - Richie Faulkner - Rob Halford

«Θυμάμαι εκείνη την εβδομάδα στο Top 10 του Billboard υπήρχε country και hip-hop και pop και στη μέση ακριβώς υπήρχε heavy metal», ανέφερε.

«Ήταν υπερήφανο και διακριτικό – εκεί ήταν. Στην εποχή μας, υπάρχει ένα υγιές κομμάτι heavy metal ακριβώς εκεί για να το δουν όλοι. Οπότε σημαίνει πολλά», πρόσθεσε.

Το «Firepower» σημείωσε στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών πωλήσεις ισοδύναμες των 49.000 albums την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Από τον συνολικό αριθμό, σε 48.000 ανήλθαν οι παραδοσιακές πωλήσεις albums (φυσικών και ψηφιακών), λίγο πιο κάτω από τα 54.000 αντίτυπα που είχε πουλήσει το «Angel Of Retribution» την πρώτη εβδομάδα του το 2005.

Οι Judas Priest ενίσχυσαν τις επιδόσεις του «Firepower» στα charts προσφέροντας ένα αντίτυπο του άλμπουμ σε CD ή ψηφιακό download με κάθε αγορά δύο εισιτηρίων για την περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική την άνοιξη του 2018.

Το «Firepower» έκανε επίσης το ντεμπούτο του στο Νο. 5 του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή ήταν η υψηλότερη θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι Judas Priest στα βρετανικά charts και η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν στο Top 10 από τότε που το «British Steel» έφτασε στο No. 4 το 1980.

Στις υπόλοιπες χώρες, το «Firepower» έγινε επίσης το πρώτο No.1 των Judas Priest στη Σουηδία.

[ad_2]

Source link