Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Rauw Alejandro κυκλοφορεί το νέο single «Caprichoso»

Written by on 10 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Νέο single και music video από τον Rauw Alejandro.

Ο Rauw Alejandro κυκλοφορεί το νέο single «Caprichoso», το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο EP «Trap Cake Vol. 2».

Την παραγωγή του «Caprichoso» έχει επιμεληθεί ο γνωστός παραγωγός Rvssian. Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, ο Rauw Alejandro παρουσιάζει το music video για το «Caprichoso», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του LateMilk στο Virginia Key της Φλόριντα.

Το EP «Trap Cake Vol. 2» θα διαδεχθεί για τον Rauw Alejandro το πλατινένιο άλμπουμ «Vice Versa», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021.

Το τελευταίο single του Rauw Alejandro, το «Desesperados» με τον Chencho Corleone, έχει αναρριχηθεί στο Top 10 του Spotify παγκοσμίως και έχει συγκεντρώσει πάνω από 108 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα. Το «Desesperados» προστέθηκε τον Δεκέμβριο στη θέση του «Track 4» του άλμπουμ «Vice Versa».

Ο βραβευμένος με Latin Grammy και υποψήφιος για Grammy Πορτορικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rauw Alejandro ηγείται της νέας γενιάς καλλιτεχνών της latin μουσικής από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο το 2017. Πολλές από τις επιτυχίες του έχουν γίνει χρυσές, πλατινένιες και πολυπλατινένιες σε πλήθος χωρών.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πραγματοποίησε μία από τις πιο εμβληματικές εικονικές συναυλίες του 2020 από το «Coliseo de Puerto Rico», την οποία παρακολούθησαν πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε πραγματικό χρόνο στο YouTube και έγινε η Νο. 1 τάση στο YouTube σε 14 χώρες.

Rauw Alejandro - Chencho Corleone

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Rauw Alejandro κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Afrodisíaco», το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής και έγινε χρυσό στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κολομβία.

Επιπλέον, το «Afrodisíaco» είναι υποψήφιο για το βραβείο του Καλύτερου Urban Μουσικού Άλμπουμ στα Βραβεία Grammy 2022. Τον Νοέμβριο του 2021, ο Rauw Alejandro κέρδισε στα Latin Grammy το βραβείο για την Καλύτερη Fusion / Urban Ερμηνεία για τη συμμετοχή του στο remix του single «Tattoo» του Camilo.

Τον Μάιο του 2021, ο Rauw Alejandro κυκλοφόρησε το «Todo De Ti», τη μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα. Το mega-hit διαθέτει πάνω από δύο δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. Το κομμάτι έφτασε στο Νο. 2 του παγκόσμιου chart του Spotify και παρέμεινε σε αυτή τη θ; eση για τρεις εβδομάδες, ενώ ανέβηκε επίσης στο Νο. 36 του Billboard Hot 100.

Το «Todo De Ti» σημείωσε επίσης ρεκόρ στην Ισπανία συγκεντρώνοντας 1,68 εκατομμύρια streams σε μία μόνο ημέρα και κατέκτησε την κορυφή των charts σε Ισπανία, Μεξικό, Κολομβία, Χιλή, Περού, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Παναμά, Νικαράγουα, Ονδούρα και Δομινικανή Δημοκρατία.

Το τελευταίο άλμπουμ του Rauw Alejandro, με τίτλο «Vice Versa» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Επίσης έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Top Latin Albums Chart του Billboard, στο Νο. 3 των Top Debut Albums του Spotify και στο Νο. 1 του Latin Albums Chart του Apple Music.

Το άλμπουμ» Vice Versa», το οποίο περιλαμβάνει το «Todo De Ti», έχει συγκεντρώσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα και βρέθηκε στην κορυφή των λιστών με τα καλύτερα άλμπουμ του 2021 σε μέσα ενημέρωσης όπως οι New York Times, το Rolling Stone, το NPR και το Billboard.

[ad_2]

Source link