Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Post Malone σταμάτησε τα πάρτι από τότε που έγινε πατέρας

Written by on 27 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Η απόκτηση ενός μωρού έβαλε πραγματικά πολλά σε άλλη βάση».

Ο Post Malone εξήγησε ότι η απόκτηση ενός παιδιού έχει μετριάσει τη συνήθειά του να διασκεδάζει έντονα – αν και οι σκέψεις για την πατρότητα και την ανατροφή των παιδιών τον οδήγησαν γρήγορα σε μία υπαρξιακή κρίση: «Το τέλος είναι κοντά».

Ο 28χρονος καλλιτέχνης απέκτησε ένα κοριτσάκι με τη «μακροχρόνια σύντροφό του» τον Μάιο του 2022 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μία νέα συνέντευξή του στον Zane Lowe στο Apple Music 1, ο Post Malone δήλωσε ότι από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη του, έχει κάνει μία προσπάθεια να είναι περισσότερο υπεύθυνος.

Διαφήμιση

«Η απόκτηση ενός μωρού έβαλε πραγματικά πολλά σε άλλη βάση, και πραγματικά με σταμάτησε πολύ, όσον αφορά τα πάρτι, το να βγαίνω έξω και να είμαι τρελός. Αλλά είναι το πιο όμορφο πράγμα και, δεν ξέρω…», είπε.

Σε αυτό το σημείο ο Post Malone, ο οποίος πάντα είχε την τάση να ζει εκτός δικτύου, παρέκκλινε λίγο και είπε: «Προσπαθώ να αποκτήσω λίγη γη αυτή τη στιγμή. Ξέρετε, το τέλος είναι κοντά».

Όταν ρωτήθηκε αν πραγματικά το πιστεύει αυτό, ο Post Malone απάντησε θετικά: «Είναι περίεργο. Ναι, σίγουρα το πιστεύω».

Όμως δεν βυθίστηκε εντελώς στην άβυσσο και σημείωσε ότι εξακολουθεί να θέλει «να βγαίνει και να κάνει συναυλίες», κάνοντας όμως ένα βήμα πίσω για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

«Θέλω απλώς να πάρω λίγο χρόνο τώρα, και ανέφερες όλα τα παρελκόμενα της επιτυχίας και όλα όσα συνοδεύουν την επιτυχία – τώρα θέλω απλώς να πάρω ένα δευτερόλεπτο και να το απολαύσω», τόνισε.

Post Malone - Leeds Festival 2021

Σε ένα άλλο απόσπασμα από τη συνέντευξη, ο Post Malone παραδέχθηκε ότι το αλκοόλ εξακολουθεί να είναι «σε μεγάλο βαθμό» μία αδυναμία του.

«Είναι πολύ απογοητευτικό. Δυσκολεύομαι πολύ να εκφραστώ στα τραγούδια, αν δεν είμαι λίγο μεθυσμένος», ανέφερε.

Αλλά σε γενικές γραμμές, ο Post Malone υποστήριξε ότι είναι «σε καλή κατάσταση τώρα» όσον αφορά τη σχέση του με το αλκοόλ.

«Όταν δεν ηχογραφώ ή δεν μιλάω σε ανθρώπους ή δεν κάνω συναυλίες, πίνω πραγματικά μόνο για να διασκεδάσω. Πίνω μία μπύρα με τον πατέρα μου ή τον φίλο μου», εξήγησε.

Ο Post Malone έχει εξερευνήσει πολλά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε στο νέο άλμπουμ του, «Austin», το οποίο κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, 28 Ιουλίου.

Μία πρώτη εικόνα του άλμπουμ σχημάτισαν διάφορα ατμοσφαιρικά και μελαγχολικά singles όπως τα «Overdrive», «Mourning» και «Chemical».

Διαφήμιση

Το «Austin» είναι το πέμπτο άλμπουμ του Post Malone και ακολουθεί το περσινό «Twelve Carat Toothache».

[ad_2]

Source link