Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ozzy Osbourne επανασυνδέεται με τον Tony Iommi στο «Degradation Rules» – Hit Channel

Written by on 22 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το δεύτερο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Patient Number 9» του Ozzy Osbourne. 

Ο Ozzy Osbourne κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Degradation Rules», στο οποίο συναντά ξανά δισκογραφικά μετά από χρόνια τον Tony Iommi.

Το «Degradation Rules» είναι το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne με τίτλο «Patient Number 9» που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Epic Records / Sony Music στις 9 Σεπτεμβρίου.

Στα τέλη του Ιουνίου, ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε το ομότιτλο τραγούδι του «Patient Number 9» με τη συμμετοχή του Jeff Beck στην κιθάρα.

Το «Degradation Rules» είναι ίσως ό,τι πιο κοντινό σε ένα νέο τραγούδι στο ύφος των Black Sabbath μετά το τελευταίο άλμπουμ του εμβληματικού metal συγκροτήματος, το «13», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από εννέα χρόνια.

Ο Ozzy Osbourne ανατριχιάζει για ακόμα μία φορά τον ακροατή με τη χαρακτηριστική φωνή του που πηγάζει κατευθείαν από το σκότος, ενώ ο Tony Iommi αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι ο άρχοντας της κιθάρας.

Στο «Degradation Rules» συμμετέχουν επίσης ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και ο Robert Trujillo των Metallica, οι οποίοι ανέλαβαν τα ντραμς και το μπάσο, αντίστοιχα.

Ozzy Osbourne

Ο Tony Iommi χαρίζει επίσης την δεξιοτεχνία του σε ένα ακόμα τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ «Patient Number 9» του Ozzy Osbourne με τον τίτλο «No Escape From Now».

Ο Ozzy Osbourne μίλησε για την επανασύνδεσή του με τον Tony Iommi σε δηλώσεις που έκανε όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Patient Number 9».

«Ήταν υπέροχο που συνεργάστηκα ξανά με τον Tony. Είναι ο ειδικός στα riffs. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα. Το μόνο που εύχομαι είναι να είχαμε τέτοια τραγούδια για το “13” των Black Sabbath», είπε.

Το «Pattient Number 9» θα περιέχει 13 τραγούδια στα οποία συμμετέχουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi, Mike McCready και Zakk Wylde.

Στη δημιουργία του άλμπουμ συνέβαλαν επίσης μουσικοί όπως ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, ο εκλιπών Taylor Hawkins των Foo Fighters, ο Robert Trujillo των Metallica, ο Duff McKagan των Guns N’ Roses και ο Chris Chaney των Jane’s Addiction.

Για την παραγωγή του άλμπουμ ο Ozzy Osbourne συνεργάστηκε για ακόμα μία φορά με τον Andrew Watt, με τον οποίο ένωσε τις δυνάμεις τους και στο «Ordinary Man» του 2020.

[ad_2]

Source link