Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ozuna επιστρέφει στις latin trap ρίζες του με το single «G Wagon»

Written by on 13 Μαρτίου 2022

[ad_1]

«Η trap είναι μέρος της καλλιτεχνικής μου υπόστασης και μου δίνει άφθονο χώρο για να είμαι δημιουργικός».

Ο Ozuna επιστρέφει στις latin trap ρίζες του με το νέο single «G Wagon».

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Deprimida», του πρώτου του single για το 2022, ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο και τη Δομινικανή Δημοκρατία εκπλήσσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο με το νέο του single και το music video που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Fernando Lugo.

Οι στίχοι του «G Wagon» αφηγούνται μία ιστορία ερωτικής απογοήτευσης και παράνοιας μέσα από την εκφραστική και μελωδική φωνή του πολυσχιδούς τραγουδιστή, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο γεμάτο δράση μουσικό βίντεο.

Αυτό το single επιβεβαιώνει τη μαεστρία που έχει αποκτήσει ο Ozuna στη latin trap, ένα είδος στο οποίο έχει πρωτοστατήσει με εμβληματικές επιτυχίες όπως το «En La Intimidad» (2016), τη συνεργασία του με τους La Ghetto, Farruko, Nicky Jam, Arcangel, J Balvin, Daddy Yankee, Zion και Anuel στο remix του «La Ocasión» (2016) και το «El Farsante» (2018), μεταξύ άλλων.

Ο Ozuna σημειώνει ότι είναι χαρούμενος που χαρίζει άλλο ένα trap banger στους θαυμαστές του.

«Η trap είναι ένα από τα είδη που μου αρέσει να ηχογραφώ, γιατί νιώθω ότι είναι μέρος της καλλιτεχνικής μου υπόστασης και μου δίνει άφθονο χώρο για να είμαι δημιουργικός. Επιπλέον, στους θαυμαστές μου αρέσει να με ακούνε να το τραγουδάω. Γι’ αυτό ένιωσα ότι ήταν καιρός να κυκλοφορήσω το “G Wagon”», λέει.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να συνεχίσω να δημιουργώ και να αναμειγνύω ρυθμούς και στυλ μαζί με την ομάδα παραγωγής μου, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Έχω έτοιμη μία ευρεία γκάμα νέων τραγουδιών που θα ικανοποιήσουν τα διαφορετικά γούστα των ανθρώπων», προσθέτει.

Το «G Wagon» δημιουργήθηκε από τον Ozuna σε συνεργασία με τους παραγωγούς Came Beats και Hi Flow.

Στα σχέδιά του Ozuna για φέτος περιλαμβάνεται η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Ozutochi». Το άλμπουμ θα περιέχει το «Deprimida» το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 44 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων από την κυκλοφορία του.

Ο Ozuna ξεκίνησε τη χρονιά με τη συμμετοχή του στο τραγούδι «Santo» της Christina Aguilera. Μετά από αυτή την επιτυχία και των δύο τελευταίων singles, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το 2022 θα είναι ακόμα μία θριαμβευτική χρονιά για τον Ozuna.

[ad_2]

Source link