Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ocean Wisdom θα πλαισιώσει τους Wu-Tang Clan

Written by on 16 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα του βρετανικού hip-hop στο Release Athens 2023.

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τον Ocean Wisdom την Πέμπτη 27 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Ο ανερχόμενος Βρετανός ράπερ θα πλαισιώσει, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τους ζωντανούς θρύλους της σκηνής Wu-Tang Clan στη σπουδαιότερη hip-hop βραδιά στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Ocean Wisdom, γεννημένος στο Camden στις αρχές των ’90s, κέρδισε την αναγνώριση για το απαράμιλλο και εκρηκτικό στυλ του και γνώρισε την επιτυχία με την κυκλοφορία του πρώτου του single, «Walkin», το οποίο αποτέλεσε και το έναυσμα για τη θεαματική άνοδό του στη rap σκηνή.

Διαφήμιση

Το 2016, ακολούθησε το πρώτο άλμπουμ του «Chaos 93», με το εμβληματικό έντυπο της pop κουλτούρας, Complex Magazine να το αποθεώνει και να χαρακτηρίζει τον Ocean Wisdom ως «το μέλλον του βρετανικού hip-hop».

Η μοναδική προσέγγιση, η ευρηματική τραγουδοποία του και η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία του Ocean Wisdom, του εξασφάλισαν ένα τεράστιο κοινό, με εκατομμύρια streams και headline εμφανίσεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στη Μεγάλη Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Με την κυκλοφορία του «Wizville», τον Φεβρουάριο του 2018, ο Ocean Wisdom εδραιώθηκε στην κορυφή της βρετανικής σκηνής και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγαθήρια όπως οι Method Man, Roots Manuva και Dizzee Rascal.

Την επόμενη χρονιά, το 2019, ο Ocean Wisdom έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα της καριέρας του.

Ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία, Beyond Measure Records, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε τις δύο επόμενες δουλειές του: το mixtape «Big Talk Vol. 1» (2019) – με συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως οι Fatboy Slim, Freddie Gibbs, Akala και άλλους – και το «Stay Sane» (2021), την πιο πρόσφατη και πιο ξεχωριστή κυκλοφορία του μέχρι σήμερα.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα του βρετανικού hip-hop, με το αλάνθαστο flow που του χάρισε τον (ανεπίσημο) τίτλο του «πιο γρήγορου ράπερ» στον κόσμο.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες

Η προπώληση συνεχίζεται προς 48€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή 140€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο ένα διήμερο εισιτήριο, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

Wu-Tang Clan, Ocean Wisdom & more tba (27/7/23, Πλατεία Νερού) + Röyksopp, Tash Sultana, M83, OMD, Dub Inc, Groundation, Μίκρο (21/6/23, Πλατεία Νερού) προς 68€ (κέρδος 20€)

Διάθεση εισιτηρίων

– Τηλεφωνικά στο 11876
– Online στα releaseathens.gr / viva.gr
– Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Διαφήμιση

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr.

[ad_2]

Source link