Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Nicky Jam φέρνει urban latin αρώματα με το «Sin Novia» – Hit Channel

Written by on 8 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ο Nicky Jam στο καλύτερο στιλ του.

Ο Nicky Jam παρουσιάζει το νέο single «Sin Novia», ένα τραγούδι γεμάτο urban άρωμα.

Το «Sin Novia», ένα τραγούδι σε ένα είδος που ο Nicky Jam γνωρίζει πολύ καλά, υπόσχεται να αποτελέσει τη νέα μουσική επιτυχία του Πορτορικανού τραγουδιστή.

Το τραγούδι, σε παραγωγή του Jorgie Milliano, χαρακτηρίζεται από μία urban latin μελωδία που θα κάνει όλο τον κόσμο να απολαύσει τον Nicky Jam στο καλύτερο στιλ του.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα αυτού του τραγουδιού και του βίντεο, ελπίζω να ταυτιστείτε και να το μοιραστείτε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που πάντα με υποστηρίζουν και με πηγαίνουν ψηλά, σας ευχαριστώ που με παρακινείτε να συνεχίζω να δημιουργώ μουσική», δήλωσε ο Nicky Jam.

Το «Sin Novia» κυκλοφορεί μαζί ένα μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Willy Rodríguez και παραγωγή της Adiela Marie Arroyo για την εταιρεία La Tara, που γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες στο Μαϊάμι.

Το βίντεο αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που συνεχώς βρίσκεται σε πάρτι και κάνει ταξίδια. Ενώ διασκεδάζουν με τους φίλους τους, στο τέλος αποφασίζουν ότι είναι καλύτερο να χωρίσουν και να μείνουν «φίλοι».

Η εικόνα και η αισθητική του music video είναι προσαρμοσμένη στις ταινίες της δεκαετίας του ’90 με τα έντονα χρώματα εκείνης της εποχής.

Πρόσφατα, ο Nicky Jam συμμετείχε με τον Jay Wheeler στο τελευταίο single του Prince Royce με τίτλο «Si Te Preguntan».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Nicky Jam και ο Jay Wheeler ερμήνευσαν bachata, με τις υπέροχες φωνές τους σε αυτό το ρομαντικό τραγούδι να λιώνουν από την πρώτη στιγμή τις καρδιές του κοινού.

[ad_2]

Source link