Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Nicky Jam μοιράζεται το νέο single «Ojos Rojos»

Written by on 1 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το music video για το νέο single του Nicky Jam είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης.

Ο Nicky Jam κυκλοφορεί το νέο single «Ojos Rojos».

Στο τραγούδι, σε παραγωγή των The Panda Bear Show και Willy Rodríguez, ο Nicky Jam τραγουδά για μία γυναίκα που είναι παγιδευμένη σε μία σχέση που την κάνει να κλαίει συνέχεια και της λέει να απομακρυνθεί.

Το music video για το «Ojos Rojos» (Κόκκινα Μάτια), το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Willy Rodríguez στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η παραγωγή είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης. Ο Nicky Jam τραγουδάει στην κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε μία έπαυλη που μοιάζει με μουσείο, προσπαθώντας να την πείσει να βγει από αυτή τη σχέση. Οι θεατές θα απολαύσουν καλλιτεχνικές σκηνές με τον Nicky Jam να τυλίγεται στις φλόγες, καθώς και ένα γλυπτό που αιμορραγεί.

Το «Ojos Rojos» ακολουθεί το music video για το «Celosa», το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Οκτώβριο και διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Επίσης, ο Nicky Jam παρουσίασε τον Αύγουστο το βίντεο για τη συνεργασία του με τον Jhay Cortez στο «Magnum», με τις προβολές της στο YouTube να ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια, ενώ το βίντεο για το «Miami», που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, έχει συγκεντρώσει 9 εκατομμύρια προβολές.

Το 2021, ο Nicky Jam κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Infinity», το οποίο περιλάμβανε μεταξύ άλλων την επιτυχία «Fan de Tus Fotos» με τον Romeo Santos.

Τον επόμενο μήνα ο Nicky Jam θα ξεκινήσει την περιοδεία του «Infinity tour» από τη Βοστώνη, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη 13 στάσεις. Ο ίδιος δεν έχει μεγάλες προσδοκίες για τις συναυλίες και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσουν οι θαυμαστές του.

«Δεν μου αρέσει να έχω μεγάλες προσδοκίες καθώς το κάνω για να περνάω καλά, για να κάνω αυτό που αγαπώ και για να το απολαμβάνουν οι θαυμαστές μου. Κάνω τις συναυλίες για το κοινό μου», δήλωσε στο «Ocean Drive Magazine».

«Νομίζω ότι οι θαυμαστές μου θα νιώσουν όμορφα καθώς θα αναπολήσουν μαζί μου τα τραγούδια από τα προηγούμενα άλμπουμ, αλλά θα δουν και τη νέα εκδοχή του εαυτού μου μέσα από τα νέα τραγούδια που έχω ετοιμάσει», είπε.

[ad_2]

Source link